Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem 1 nőt. Chaten mondott olyat, hogy "megetetem a cicát" meg "a cicát simogatom". Ma volt a 2. randi, felcsengetek hozzá, mire öblös kutyaugatást hallok. Rottweillere van, akit cicának hív! Fél órát acsargott rám. Szerintetek ez normális?
2#
Pont ez jutott eszembe nekem is.
5.
Ez NEM humor. Vagyis de, de olyan szintű, mint a "tűzveszélyes"-t átírni "bűzveszélyesre" meg a Dr.Leveles-nél leszedni az utolsó betűt és röhögni, hogy höhö doktor Levele hahahahaha levele! Hihi haha.
Nem vicces.
#6: Attól, mert neked nincs humorérzéked, attól ez még humor. ;)
Tudod, nem mindenki olyan fanyar, megkeseredett, mint te,
8.
Van humorérzékem, csak nem rekedek meg az ilyen "hatalmas" poénok világában, van ennél jóval magasabb szintje is a humornak. Ahogy az Üvegtigris sem vicces például, ahogyan a fingós-hányós filmek sem, mint a Másnaposok.
De vicces például a Dzien Swira, a Veri az ördög a feleségét vagy a Kontroll, de ezeknek hangulata is van.
Edricus drága... a válaszaidból - nem csak ennél a kérdésnél - árad a keserűség. Nem az állítólagos depressziód miatt menekül mindenki tőled, hanem mert egy elviselhetetlen fráter vagy. Tipikus sznob, aki kijelenti pl. jelen esetben, hogy "ez a humor, ezen kívül semmi más nem lehet az". De, lehet. Csak te túl keserű vagy ahhoz, hogy a humor különböző formáit megértsd, és derülj rajta.
Tudod, lehet, hogy nem "az egész világgal" van baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!