Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Normalis masodik randin...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normalis masodik randin erotikus celzasokat tenni poen kereteben?19L

Figyelt kérdés

kb 2 eve ismerjuk egymast es most kezdtunk el randizgatni, komoly szandekaink vannak egymassal nem csak valami kaland, viszont meg az elso csok sem csattant el. ezeken a celzasos vicceken mi jot nevetunk, de lehet, hogy ettol konnyen kaphatonak gondol, vagy csak felcsigazom vele?

nem olyan durvak hogy “lesz0ponalak” stb

inkabb csak celzasok de burkoltan, ki sincs mondva a dolog, a masiknak kell rajonnie fejben, hogy mire is celzott valojaban a masik.

2020. júl. 13. 21:42
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

Én szeretem ezt mert azt mutatja hogy van vonzalom. Konnyuverunek nem gondolnám.

24/F

2020. júl. 13. 21:45
 2/10 anonim ***** válasza:
74%

Persze, én is szeretem ezt. Szerintem abszolút belefér, fel is dobja a dolgokat, abből kiérződik hogy egy hullámhosszon vagytok-e ha érti a poénkodást :)

25n

2020. júl. 13. 21:48
 3/10 A kérdező kommentje:
megnyugodtam, koszi:D
2020. júl. 13. 21:51
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

Ezek a dolgok az ismerkedés legjobb részei :)

Flörtök, két értelmű mondatok, két értelmű mondatokkal egymás fantáziája megmozgatása.

Ne rontsd el azzal, hogy túl gondolod, csak élvezd ki :)

2020. júl. 13. 22:15
 5/10 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem az ilyen tok jo. Az egyertelmu, “leszpnalak, fu az a segg, csapnivalo” es tarsaik nagyon gazak, de az ilyen rejtett poenok jok :)

Ilyesmi flortot siman csinalok randi elott is barkivel, sot, meg csak randizasi szandeknak sem kell lennie.

2020. júl. 13. 22:30
 6/10 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem nem a MEGISMERÉS felé halad, ha már az elején

a szexviccekkel jópofizik valaki.

Én bunkóságnak tartanám.

2020. júl. 13. 22:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem idegennel randizol, ha 2 éve ismered, akkor nem érdemes most elkezdened szégyenlősködni.
2020. júl. 14. 01:06
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

6 Nem tudom elkepzelni azt a szitut, ahol ne lehetne egyszerre ismerkedni is es poenkodni is. A humorerzek es a szexualitas is az ismerkedes resze, muszaj ezzel is kepben lenni, en eleg szarul ereznem magamat egy kapcsolatban, ha a parommal csak es kizarolag adott temak teren egyeznenk, tudnank ugyan komoly dolgokrol beszelgetni, de a humoromat nem ertene, a szexualis temakhoz, celzasokhoz, poenokhoz pedig prud lenne, pedig en sem vagyok az a fajta, aki napi haromszor akarna szexelni.

Nem igazan ertem, hogy mondjuk tegyuk fel egy masfel oras beszelgetos randin, ahol nagyreszt ismerkedtek, beszelgettek, miert ne ferne be kb 3-4 ilyen jellegu poen, amin nevettek, mosolyogtok egy percet aztan megy tovabb a beszelgetes masrol :D

(Plusz a kerdezo 2 eve ismeri az adott embert, de ettol most tekintsunk el, egy idegent is boven meg lehet ismerni normalisan attol meg, mert neha oldjatok kicsit a hangulatot egy kis artatlan florttel.)

2020. júl. 14. 04:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem teljesen normális dolog, még akár randi előtti időszakban is. Mi lenne rossz abban, hogy finoman utaltok a köztetek lévő kölcsönös vonzalomra? A szexualitás a párkapcsolatok természetes része, nyilván ismerkedés közben is érzed, hogy vonzódsz-e valakihez vagy nem. Csak a prűd, frigid emberek hörrennek fel azon, ha ismerkedés vagy randin keretein belül néha előjönnek ilyen viccelődések, szerintem nekik elég sanyarú életük lehet. Ha végiggondoljuk a dolgot, a flörtölés is ilyesmi, és ha két ember érezhetően vonzódik egymáshoz, akkor miért szégyellnék magukat? Ha nektek jólesik ez a viccelődés, csináljátok nyugodtan, élvezzétek, hogy egy hullámhosszon vagytok, szerintem jó dolog, hogy ilyen összhangban tudtok viccelődni, és hogy mertek foglalkozni a szexualitással. A prűd emberekkel pedig ne foglalkozzatok.
2020. júl. 14. 09:05
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek!!:-)
2020. júl. 14. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!