Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismertem 1 nőt. Chaten mondott olyat, hogy "megetetem a cicát" meg "a cicát simogatom". Ma volt a 2. randi, felcsengetek hozzá, mire öblös kutyaugatást hallok. Rottweillere van, akit cicának hív! Fél órát acsargott rám. Szerintetek ez normális?
10.
Hát bocsi, de nem tudok azon röhigcsélni, hogy valaki beszarik vagy ilyesmi. Ez nem vicces.
A keserűség oka pedig az, hogy a világ szar. És ha infantilisen röhögtök a fingáson, akkor is az lesz.
12.
Példákat. És nem valami gagyi általános dolgot kiollózva valami önismereti könyvből, hanem valódiakat. És olyat ami elérhető, nem milliókért.
Ha akarsz bmit a csajtol,legkozelebb vigyel a kutyajanak egy szep nagy szelet nyers rostelyos marhahust, meg mas egyeb marhahusokat. Attol erzi majd a kutya,h szereted ot meg a gazdajat is.
Hogy gondolta a no,h a fiu orzovedo kutyaja majd beenged hozzajuk egy idegen dferfit??? A no a hulye,h nem kozteruleten ismertetett ossze a kutyajaval!! (Nekem is hasonlo kalibweu tunderkem van. ❤️)
Szamunkra nem ferfi,aki nem szereti a kutyakat. Vagy osszespannolaz a kutyajaval,vagy nem lesz semmi a dologbol.
"Hogy gondolta a no,h a fiu orzovedo kutyaja majd beenged hozzajuk egy idegen dferfit???"
Nem azért, de nekem is volt rottweilerem, szintén kan, azt engedett be, akire én azt mondtam, hogy bejöhet. Ha igaz, amit a kérdező leírt, elég komoly nevelésbeli gondok vannak a kutyával, ami így tényleg veszélyes lehet. Amúgy én is becéztem pl. nyuszikának őt is, meg a német juhászt is utána, nincs ebben semmi.
Ahogy írjak, az én kutyám is azt enged be, akit én is be engedek! Nevelés!
Sztm se vicces anyira, de ezen nem is kell így kiakadni!
Én pl a macskáimat rendszeresen emlegetem patkány, vagy féreg címszó alatt. Ez csak azért tud problémás lenni, mert tartok patkányt is.
Nekem ez is sima becézés, (bár nem tipikus becenevek) nem poénból, hanem szeretetből mondom. Nálam pl gyakran értelmezik ezeket a kifejezéseket pejoratívnak, azt gondolják azért használom így, mert nem szeretem az állatot. De nem izgat mert aki ismer, tudja, hogy imádom őket. Egyszerűen a becézés nálam így alakult.
A cica és a nyuszi tipikus becéző kifejezések. Egyszer se biztos, hogy poénnak gondolta, könnyen lehet, hogy csak egyszerűen így beszél az állatról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!