Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, milyen baja lehet ennek a nőnek, ha hirtelen így megváltozott?
Nővéremről van szó...15 évvel ezelőtt megházasodott az akkori párjával és egészen ez év elejéig kifejezetten jó házasságban éltek, 3 gyerekük született. Ezt onnan tudom, h mivel rendszeresen jártunk egymáshoz és meg is beszéltünk mindent, ezt így érzékeltem, láttam, tapasztaltam. Szerintem írigylésre méltó volt a kapcsolatuk, legalábbis hozzám és a környezetemhez mérten.
Aztán egyszer csak történt vmi, a nővérem bejelentette h elválik mert neki nem jó, és gyorsan le is zavarta az egész procedúrát.
Eltelt 2-3 hónap és akkor derült ki, h pasija van már régóta és azzal jött össze még a válás előtt. És ahogy teltek a hetek, egyre több fura dolog derült ki nővéremről.
Kiderült, h amióta megszületett a 3. gyerek és otthon volt vele, sorban keféltette magát szinte bárkivel. A náluk dolgozó kőművesekkel, nagyobb gyerekek osztálytársának apjával, a szemben lakó 20 éves fiúval, futárral (aki miatt rendszeresen rendelt vmit csak h jöjjön), szomszédban dolgozó áccsal, de pepróbálkozott férje főnökénél, munkatársánál, polgármesternél, stb. Közben előadta h neki milyen sanyarú az élete, holott a férje szinte kinyalta a seggét.
Az összes ember, akivel kefélgetett, pár hét után szinte elmenekültek tőle, olyan erőszakos volt. Ez az utolsó emberke, akivel összejött, ez tartósabbnak bizonyult. érdekessége az összes partnerének és a mostaninak is, h pont ellenkező tulajdonsággal bírnak, mint a férje volt és amiket ő is mindig hangoztatott, h neki milyen emberre van szüksége.
Kiderült válás után, h engem is és az összes barátnőit éveken keresztül félrevezette, ezért én is és minden régi bnője megszakította vele a kapcsolatot. Próbáltunk először vele beszélni h mi a baj, de mivel a kritikát nem tudja elviselni, ezért azóta nem is szól hozzánk, senkihez. Mindent felégetett maga mögött, mintha nem is lenne múltja. Amit régen szeretett, azt eldobta, nem szereti és ellenkező módon viselkedik (pl. szép ruhák helyett melegítőben jár, kulturális eseményeket kerüli, remekül főzött, már csak rendel, utálta a focit, már imádja az új párja miatt, stb.)
Azt modndja azoknak, akik még szóba állnak vele, h őt hagyja mindenki békén, mert boldog és megtalálta az igazi életét. Ami azért fura, mert külsőleg láthatóan megviselt, igényletel lett, gyerekekkel keveset foglalkozik, mindig az apjukhoz passzolja le őket. Egyáltalán nem egy boldog embert látunk benne, boldog ember nem ilyen.
Mivel senkivel nem beszél, így nem tudjuk, mi történhetett vele.
Nővérem egyébként 41 éves és azt tudjuk még, h anyának is 40 évesen lett vmi mentális problémája és talán ezt örökölte.
Van vkinek hasonló története v ismerőse? Ott mi történt? Hogyan lehet kezelni ilyen embert?
Sem nem hihető, sem nem életszerű.
Szerinted a futárok két csomag között ráérnek dugni minden unatkozó háziasszonnyal? A többit is felsorolhatnám.
Azt is érdekesnek találtam , hogy pontosan fel tudod sorolni, hogy kikkel dugott a tesód, de azt nem tudod, hogy anyádnak milyen betegsége van.
A depresszióba egy módon tud belehalni: öngyilkos lesz.
Annyira mindent megbeszéltek, annyira nagyon jó a kapcsolat, hogy pontosan belelátsz, hogy milyen házassága, mit tesz a férje, mikor senki nincs ott, de arról semmit se tudsz, hogy az egész környék hozzá járt dugni, meg hogy amúgy mi ütött bele.
Csak egy pici logikai bukfenc van még a sztoriban: a kicsikre ki vigyázott, amíg anyuci a faxkörhintán pörgőtt? Mert ezek szerint nem te meg nem a barátnők...
Egy kérdésem van: mi a célod a sztorival?
"Kiderült, h amióta megszületett a 3. gyerek és otthon volt vele, sorban keféltette magát szinte bárkivel. A náluk dolgozó kőművesekkel, nagyobb gyerekek osztálytársának apjával, a szemben lakó 20 éves fiúval, futárral (aki miatt rendszeresen rendelt vmit csak h jöjjön), szomszédban dolgozó áccsal, de pepróbálkozott férje főnökénél, munkatársánál, polgármesternél, stb. Közben előadta h neki milyen sanyarú az élete, holott a férje szinte kinyalta a seggét."
Nem olyan hihetetlen ez, csak a fele dugás biztos nem volt dugás, csak flört.
A kamu itt van szerintem, hogy gyorsan lezavarta a válást. 🤣
"Aztán egyszer csak történt vmi, a nővérem bejelentette h elválik mert neki nem jó, és gyorsan le is zavarta az egész procedúrát."
Akik szerint kamu a sztori és különben is honnan tudom ezeket a titkokat: azok a bnői, akikkel összeveszett, mutatták azokat az üzeneteket, amiket nővérem írt nekik, elújságolva, h épp kivel volt együtt...olvastam őket. Ha kamuzni szeretnék, jóval egyszerűbb sztorit adnék elő.
De most komolyan...nem a sztori valódiságát kell firtatni, hanem egy kis segítségért jöttem.
11-nek...a futár ott lakott pár utcával arrébb, a kocsit hazavitte és otthonról indult reggel korán, de azt én sem tudom h ez munka közben v után történt e.
A nagyobb gyerekek óvodában, a kicsire pedig én v a volt férjének tesója vigyázott hetente több alkalommal is. Nem sejtettük h mi van a vigyázások mögött.
Mi a célom? Megfejteni h mi történt a nővéremmel.
De milyen segítseg kell? Honnan tudjuk miért lett ilyen?
Nem ismerem. Te meg elfordultál tőle és innentől ha tetszik, ha nem nincs hozzá semmi közöd.
Egyedül ő tudna rá válaszolni...de akkor se bozontos, hogy úgy volt.
Szép kis barátnői vannak...azt meg se említem.
A kérdésedre a nővéred tudja a választ.
A gyerekek mennyi idősek és ki neveli őket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!