Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok, milyen baja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok, milyen baja lehet ennek a nőnek, ha hirtelen így megváltozott?

Figyelt kérdés

Nővéremről van szó...15 évvel ezelőtt megházasodott az akkori párjával és egészen ez év elejéig kifejezetten jó házasságban éltek, 3 gyerekük született. Ezt onnan tudom, h mivel rendszeresen jártunk egymáshoz és meg is beszéltünk mindent, ezt így érzékeltem, láttam, tapasztaltam. Szerintem írigylésre méltó volt a kapcsolatuk, legalábbis hozzám és a környezetemhez mérten.

Aztán egyszer csak történt vmi, a nővérem bejelentette h elválik mert neki nem jó, és gyorsan le is zavarta az egész procedúrát.

Eltelt 2-3 hónap és akkor derült ki, h pasija van már régóta és azzal jött össze még a válás előtt. És ahogy teltek a hetek, egyre több fura dolog derült ki nővéremről.

Kiderült, h amióta megszületett a 3. gyerek és otthon volt vele, sorban keféltette magát szinte bárkivel. A náluk dolgozó kőművesekkel, nagyobb gyerekek osztálytársának apjával, a szemben lakó 20 éves fiúval, futárral (aki miatt rendszeresen rendelt vmit csak h jöjjön), szomszédban dolgozó áccsal, de pepróbálkozott férje főnökénél, munkatársánál, polgármesternél, stb. Közben előadta h neki milyen sanyarú az élete, holott a férje szinte kinyalta a seggét.

Az összes ember, akivel kefélgetett, pár hét után szinte elmenekültek tőle, olyan erőszakos volt. Ez az utolsó emberke, akivel összejött, ez tartósabbnak bizonyult. érdekessége az összes partnerének és a mostaninak is, h pont ellenkező tulajdonsággal bírnak, mint a férje volt és amiket ő is mindig hangoztatott, h neki milyen emberre van szüksége.

Kiderült válás után, h engem is és az összes barátnőit éveken keresztül félrevezette, ezért én is és minden régi bnője megszakította vele a kapcsolatot. Próbáltunk először vele beszélni h mi a baj, de mivel a kritikát nem tudja elviselni, ezért azóta nem is szól hozzánk, senkihez. Mindent felégetett maga mögött, mintha nem is lenne múltja. Amit régen szeretett, azt eldobta, nem szereti és ellenkező módon viselkedik (pl. szép ruhák helyett melegítőben jár, kulturális eseményeket kerüli, remekül főzött, már csak rendel, utálta a focit, már imádja az új párja miatt, stb.)

Azt modndja azoknak, akik még szóba állnak vele, h őt hagyja mindenki békén, mert boldog és megtalálta az igazi életét. Ami azért fura, mert külsőleg láthatóan megviselt, igényletel lett, gyerekekkel keveset foglalkozik, mindig az apjukhoz passzolja le őket. Egyáltalán nem egy boldog embert látunk benne, boldog ember nem ilyen.

Mivel senkivel nem beszél, így nem tudjuk, mi történhetett vele.

Nővérem egyébként 41 éves és azt tudjuk még, h anyának is 40 évesen lett vmi mentális problémája és talán ezt örökölte.

Van vkinek hasonló története v ismerőse? Ott mi történt? Hogyan lehet kezelni ilyen embert?

nov. 7. 13:58
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
46%

De semmi közöd hozzá attól kezdve, hogy megszakítottad vele a kapcsolatot.

Lehet örökölte, igen.

nov. 7. 14:29
 2/36 anonim ***** válasza:
100%
Én csak a gyerekeket sajnálom.
nov. 7. 14:30
 3/36 A kérdező kommentje:
Ja, semmi közöm a testvéremhez...köszi a jó tanácsot.
nov. 7. 14:33
 4/36 anonim ***** válasza:
18%
Hát annyira testvér akkor nem szakítom meg vele a kapcsolatot...a többi csak duma.
nov. 7. 14:40
 5/36 anonim ***** válasza:
54%
Nem túl hihető story. Persze 3 gyerek mellett biztos arra van energiája, hogy minden mozgó hímneműre ráugorjon, aki 2 méteres körzetébe kerül. Ő valami putris cickány? És a férje ezalatt mit csinált? Mert gondolom feltűnhetett neki is, hogy valami nem oké a kapcsolatban. Csak lehet ő is összevissza csalta és ezért nem foglalkozott vele.
nov. 7. 14:45
 6/36 anonim ***** válasza:
100%

Anyukátok él még?

A gyerekek hány évesek? Foglalkozz velük kicsit, csinálj velük programokat, hogy kevésbé viselje meg őket a helyzet és beszélgess velük sokat, érdeklődj utánuk!

Neked vannak gyerekeid?

nov. 7. 14:47
 7/36 A kérdező kommentje:
Már nem él, 2 éve meghalt a mély depressziós betegségébe, nekem is van 3 gyerekem, még kicsik.
nov. 7. 15:10
 8/36 A kérdező kommentje:
ha kérhetném, olyanok válasza érdekel, akinek van hasonló tapasztalata, szubjektív vélemények nem érdekelnek.
nov. 7. 15:12
 9/36 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy tényleg nem életszerű amit írsz, nehéz elképzelni. Ket kisgyerek mellett az energiaszintem nulla volt. A szoptatás miatt alig aludtunk, állva el tudtam volna aludni napközben, az állandó gyereksíras is kimerítő, ingerült lesz a tőle az ember, ilyenkor nem baxahatnekja van. Kitől van tudod, hogy miket csinált? Gondolom valaki mesélte...Valamelyik "jóindulatú" szomszéd/barátnő.

Az még talán elképzelhető, hogy volt egy viszonya a ferje mellett, de hogy a postástól a polgármesterig fűvel fával, azért elég vad.

nov. 7. 15:30
 10/36 anonim ***** válasza:
46%

Hát ez kb úgy hangzik, mint egy szélsőséges életközepi válság. A tesód élte a mintaéletet, de nem teljesen önszántából, hanem külső elvárásnak. Aztán betelt nála a pohár, és túllendült az inga.

Egy haverom exe pont ezt nyomta, csak szerencsére még család előtt. Egyetem alatt nagy mintaszerelem, közös tervek, aztán a csaj egyszer csak szakított, átvedlett tini rockerré úgy 30-35 évesen, lefeküdt pár tucat sráccal, azóta meg teleszarja a fb-ot, hogy hol milyen fesztiválon pörög.

nov. 7. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!