Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert van az hogy kaocsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy kaocsolatban szólok kérek, mégis gyökreke mikor meg szakítok hirtelen megváltoznak? Mire jó ez a szórakozás?

Figyelt kérdés

Zavar az hogy mindig ugyanaz a kör.

Kapcsolat elején kedvesek udvariasak, aztán átmennek bunkóba, vagy inkorrektbe pl neten csajoznak, vagy minden másban szemetek, én szólok kérek, semmi hatása, mikor meg kidobom kezdik ezt a bocsássak meg, béküljek ki, bizonyítgatnak, hogy megváltoznak, kibékülés után ugyanazt lenyomják mégegyszer, erre megint szakítás, inkább miért nem húznak el az ilyenek és hagynak békén, mikor nekem már nincs szükségem erre, a könyörgést meg még zaklatásnak is veszem már utólag?

Aztán új kapcsolat, erre az is levágja ugyanezt.

Mintha szakítást provokálnának, hogy lépjek le én mert benne nincs annyi gerinc h9gy megmondja, én aki szeret és össze akarná tartani de a másik meg ellenkezőleg van, rombolja az egészet, amikor meg beintek, nem hagynak békén.

Van aki évekig is képes zaklatni keresni, nyomozni utánam. Bezzeg kapcsolatban egy utolsó gyökerek voltak velem.

Ha megint lesz valaki az megint aranyos, kedves, az elején..és mindig ugyanaz a kör.

Nincsenek erre éveim évtizedeim mindig, hogy igy menjen el az életem

2023. jún. 22. 04:42
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
96%

A kapcsolatban kényelmesen érzik magukat. Tesztelgetik, hogy meddig mehetnek el. Amikor kilépsz ráébrednek, hogy elbaszták. Az első jelnél szólj, utolsó esély, ha nem változik dobd ki azonnal, nem kell erre éveket elcseszni.

Hidd el, hogy vannak normális férfiak is.

2023. jún. 22. 04:45
 2/43 A kérdező kommentje:

De én mindig szólok. Vagy veszekedés is van. Mindig jelzem ha bajom van, azt is hogy utolsó cseppek már(mivel jópofát se tudok vágni, boldogtalan is vagyok, egy az egyben le is jön rólam hogy szenvedek), mindig a tudtukra van adva hogy nekem nem jó.

De mintha csak az érdekelné őket hogy hajtsanak más nőket, vagy ha nem is ez, akkor meg bunkó stílus, arrogancia gyökereskedés, mint aki nem is szeret, "taposnak" csak.

Szakítás után meg sírás "rivákolás", zaklatás, könyörgés, legszívesebben fel is rúgnám már ilyenkor.

Akkor meg aztán kellek meg én vagyok a nagyő hirtelen.

2023. jún. 22. 04:52
 3/43 anonim ***** válasza:
100%
Mert ugyan azt a férfitípust választod újra és újra. Hiába tudod te is, hogy ez lesz a vége.
2023. jún. 22. 04:56
 4/43 A kérdező kommentje:

Igen mindig egyedülállót keresek akinek se gyereke es önálloan él. Es hosszu távu kapcsolatai voltak.

Tenyleg ugyanaz a tipus.

2023. jún. 22. 04:58
 5/43 anonim ***** válasza:
86%
Direkt nem akardod érteni ugye? Látom te az a típus vagy aki semmiben sem hibás.. :)
2023. jún. 22. 05:00
 6/43 A kérdező kommentje:

Meg rendesen dolgozik, nem drogos bulizos lúzer. Hanem felnott 35-40 komolyabb férfi. Valoban mindig ugyanolyanokat keresek.

Nem kellenek a szexhajhászok műveletlenek szeretőt keresők vagy hatelemis pasik vagy akiknek a pia drog vagy gyúrás tetko az élete. Vagy nője van meg csak szexre keresnek bejáronőt. Szűrve vannak elég erősen.

2023. jún. 22. 05:02
 7/43 anonim ***** válasza:
94%
Mert nem nézel magadba, hogy vajon te hol hibázol, vajon neked milyen hiányosságaid vannak, hogy folyton ugyan abba csöppensz. Elkönyveled a másikat hibásnak, majd továbbállsz. Nem fejlődsz, nem változol, ezért ugyan olyanokat fogsz ki.
2023. jún. 22. 05:10
 8/43 A kérdező kommentje:

Hagyjál már ezzel az aldozathibáztatással!

Aki pl bunkó soha nem azt minősíti akivel bunkóznak, hanem azt aki megengedi magának ezt a stílust!

A tettei cselekedetei mindig azt minősítik aki azokat adja nem azt aki kapja!

Én nem vagyok bunkó kaocsolatban pl meg nem engednék magamnak olyan szavakat de semmilyen helyzetben és senkivel szemben még az ellenségesemmel szemben sem amiket ő.

2023. jún. 22. 05:16
 9/43 A kérdező kommentje:

Ez érvényes megcsalókra is.

Nem megbeszélte nem szakít hanem hátába állitja a másiknak a kést. Egy korrejt ember megbeszél vagy szakít. Nem az áldozat a hibás nem ő kérte hogy csalják meg. Hiába akarja minden megcsalo a másikra verni a tettét.

Ez is akkora bullshit amiket lenyomnak.

Mindig az a hibás aki gyökér. Ezeket semmi nem indokolja.

Én miert nem vagyok az? En miert nem beszélek rondán a saját párommal? En miert nem csalom meg? Nem megtehetném megengedhetném magamnak? Megsem teszem! En kidobom csak mint macskát. Nem vagyok köteles maradni.

2023. jún. 22. 05:20
 10/43 anonim ***** válasza:
100%
Ez roppant bonyolult, eznaz önismeret, tudatosság dolog. Ha nem szeretnéd, hogy ugyan az a minta ismétlődjön újra és újra, ásd bele magad. Sok boldogságot kívánok! Biztosan te is egy értékes ember vagy. :)
2023. jún. 22. 05:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!