Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert van az hogy kaocsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy kaocsolatban szólok kérek, mégis gyökreke mikor meg szakítok hirtelen megváltoznak? Mire jó ez a szórakozás?

Figyelt kérdés

Zavar az hogy mindig ugyanaz a kör.

Kapcsolat elején kedvesek udvariasak, aztán átmennek bunkóba, vagy inkorrektbe pl neten csajoznak, vagy minden másban szemetek, én szólok kérek, semmi hatása, mikor meg kidobom kezdik ezt a bocsássak meg, béküljek ki, bizonyítgatnak, hogy megváltoznak, kibékülés után ugyanazt lenyomják mégegyszer, erre megint szakítás, inkább miért nem húznak el az ilyenek és hagynak békén, mikor nekem már nincs szükségem erre, a könyörgést meg még zaklatásnak is veszem már utólag?

Aztán új kapcsolat, erre az is levágja ugyanezt.

Mintha szakítást provokálnának, hogy lépjek le én mert benne nincs annyi gerinc h9gy megmondja, én aki szeret és össze akarná tartani de a másik meg ellenkezőleg van, rombolja az egészet, amikor meg beintek, nem hagynak békén.

Van aki évekig is képes zaklatni keresni, nyomozni utánam. Bezzeg kapcsolatban egy utolsó gyökerek voltak velem.

Ha megint lesz valaki az megint aranyos, kedves, az elején..és mindig ugyanaz a kör.

Nincsenek erre éveim évtizedeim mindig, hogy igy menjen el az életem

2023. jún. 22. 04:42
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
86%

Úgy gondolom, ha valami egyszer fordul elő, akkor nem feltétlenül te vagy a hibás, viszont ha ez rendszeres, mindig ugyanazokat a mintákat keresed, akkor valamit te is rosszul csinálsz. Exed ettől nem lesz makulátlan, hanem valamilyen szinten mindketten hibásak vagytok és ha változtatni szeretnél, végre olyan párkapcsolatban élni ahol megkapod a neked járó tiszteletet, akkor valamin neked is változtatnod kell.

A tagadás, hogy folyton bunkó férfiakba botlom, miközben én tökéletes vagyok, nem visz előre. Miért történhet, hogy állandóan ilyen férfiakat választasz? Milyen a kapcsolatod a szüleiddel? Mennyi szünet telt el két kapcsolatod között? Mit nyújtasz egy párkapcsolatban? Feminim avagy maszkulin beállítottságú vagy? Képes vagy magad alárendelni a férfinak, avagy irányítani akarsz?

2023. jún. 22. 06:32
 22/43 A kérdező kommentje:

19 írtam kiket keresek ne kelljen már leírnom hússzor.

Örülök ha van csak egy normális egyedülálló komoly férfi a f.stengerben a lúzerek közt.

Aztán az az egy is csak csalódást okoz.

Nem fogom lentebb engedni hogy majd talán egy drogos meg tisztel megbecsül!

2023. jún. 22. 06:33
 23/43 A kérdező kommentje:

Az egyből meg nem lehet választani. Örülök ha csak 1 értelmes komoly felnőtt normális önálló nem szexhajhász nő mellett szeretőt keresőt találok.

Szűrés után marad egyetlen aki esélyes kapcsolatra velem.

Akit később meg ki kell dobnom mert csak szakítas után világosodik meg a szerencsétlenje, hogy kit veszített el.

2023. jún. 22. 06:42
 24/43 anonim ***** válasza:
86%
Azért akármennyire is sajnáltatod magad, kicseszett unorító ahogy beszélsz.. :D
2023. jún. 22. 06:46
 25/43 A kérdező kommentje:
Nem sajnáltatom magam. Hol van ebben az?
2023. jún. 22. 06:49
 26/43 A kérdező kommentje:
Undorító emberekről meg undorítóan lehet beszélni is mert undorítóak. Nincs mit rajta szépíteni.
2023. jún. 22. 06:50
 27/43 anonim ***** válasza:
94%
Írásodból ítélve elég alacsony az IQ-d, vagy jól tagadod.
2023. jún. 22. 07:11
 28/43 A kérdező kommentje:
Ha alacsony lenne akkor egyforma vitakultúra szintem lenne ilyenekkel mint ami nekik van. És talán meg is ertenénk egymàst. Csak épp én nem tűröm el.
2023. jún. 22. 07:13
 29/43 anonim ***** válasza:
94%
Mégsem érted amit itt írnak, szerintem még a magadét se.
2023. jún. 22. 07:15
 30/43 A kérdező kommentje:

Azért az érdekes ha vki lemegy alpáriba, ami miatt a másik kidobja, és még a másikban keresi a gyk a hibát.

Amig nem ment le erre a szintre esélye volt. Határokat ha átlépnek meg természetesen már nincs esélye. Aztán jönnek a szánom bánommal. Csak épp nekem nem kell egy alpári. Bemutatkozott.

De nem veszhetek össze mindenkivel első randin tesztelésből.

Rengeteg minden csak kapcsolatban fog kibukni a másikról. Vagy összeköltözésről is ezt írják, hogy akkor derül ki sokminden. Olyankor ha vmi nemtetszik szólok, kérek, nem megy neki, akkor szépen meggondolom magam és téma lezárva.

2023. jún. 22. 07:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!