Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom hírtelen megváltozott. Lehet a korkülömbség miatt?
Ez így elég zavarosra sikerült.
Milyen idősek vagytok?
Milyen munka? Kié? Mi a gond vele?
Mit értesz az alatt, hogy toxikus lett?
Miről beszélgettek?
Miből akarsz kijönni?
Egy szót se értek.
Ez csak rosszabb lesz.
Az idiótának azt kellene megérteni hogy ha szabadon enged akkor kötődsz, ha megköt akkor menekülsz.
Jogos is lenne ha megcsalnád. Milyen alapon tekint a tulajdonának?
Szerintem menekülj amíg lehet.
Azt hittem érthető lett, elnézést.
Feldobtam egy új munkalehetőséget két hete.
Jobban keresnék, sokkal...
Azóta (2hete) azt hallgatom, hogy semmire nem vagyok képes, ott csak kihasználnának, én nem bírnám a munkát. (Turisztika) Ő nem tudta hogy az az álmom, hogy pénzes zsidókat és c.gányokat vezetgessek körbe.
Szóval mindent megtett, hogy elbizonytalanodjak.
Mondtam, hogy akkor is kipróbálom, erre konkrétan úgy kifordult magából, hogy attól tartottam megüt.
Csak arra tudok gondolni, hogy mivel jóval fiatalabb vagyok Nála, talán féltékeny, hogy kikkel találkozhatok majd. Nem is értem. És most Neki áll feljebb.
Nem hinném, hogy ennek a korhoz van köze, akkor is viselkedhetne így, ha fiatalabb lenne. Amúgy lehet tényleg féltékeny, hogy rendszeresen fogsz találkozni más férfiakkal vagy az is lehet, hogy a fizetésemelés zavarja. Ha jelentős pénzkülönbségről van szó, főleg ha többet vagy csak annyit keresnél vele, mint ő, akkor ez is egy elég valószínű lehetőség.
Mindenesetre bármi is van a háttérben, nagyon nem így kellett volna reagálnia rá. Főleg nem ennyi idősen, elvileg elég felnőtt már ahhoz, hogy kulturáltan elmondja mi a gondja és megbeszéljétek a helyzetet ordibálás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!