Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom hírtelen megváltozott....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom hírtelen megváltozott. Lehet a korkülömbség miatt?

Figyelt kérdés
20 év van köztünk. Egyik napról a másikra toxikus, uralkodó lett. Egy új munkalehetőség miatt igen csak eldurvult közöttünk a helyzet. Szinte tajtékzott, megelégeltem. Azóta beszélgetünk, de nem tudom mi van most. A testvérem szerint ebből nagyon nehéz lesz kijönnöm, és valóban, a szívem szakad bele.
2021. jún. 9. 19:04
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
45%
Nem nárcisztikus egyén ez egy kicsit?
2021. jún. 9. 21:17
 12/14 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom.A fater unokatesója idegenvezető volt.

Keveset volt otthon.A család alig látta.El is váltak.

Szval egy 50 es férfi szerintem nem azt szertne,hogy te most 20 évig karriert kezdjel építeni,meg Törökorszagból,kitudja honnan hallani a hangodat.70 lesz,mire megállapodnál, és a még aktív eveit egyedül tölthetné.Szval engem ez aggasztana ibkább,mint hogy féltékeny legyek.

Ha belföldről van szó az más.Ezt konkretan nem írtad!

2021. jún. 10. 13:19
 13/14 anonim ***** válasza:

Ez a pasi konkrétan hülye, ennek nincs köze az életkorhoz

Éltem ekkora és még nagyobb korkülönbséggel, Szumma 16 évet, azért szólok hozzá.

ELŐRE! Ha befolyásolni akarom a páromat, akkor csakis előre.

Miféle duma az, hogy nem vagy alkalmas semmire?

A többi ért meg azonnal rugd ki a csába!

Simán leqrvázott, nem?

2021. jún. 11. 11:34
 14/14 anonim ***** válasza:

Hogyan alakult azóta?

Az elején is ilyen parancsolgató volt?

2022. okt. 11. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!