Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindig elérhetőek vagytok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig elérhetőek vagytok a párotok számára?

Figyelt kérdés
Én ha alszok, leveszem a hangot a telefonomon, vagy van, hogy lenémítva marad, és őt ez feszíti, hogy nem fog tudni elérni, ha szüksége van rám. Én meg természtesnek tartom.

nov. 7. 09:02
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
86%

De ha pl alszok akkor nem akarom felvenni egy percre se, mert alszok…

nov. 7. 13:58
 22/32 anonim ***** válasza:
65%

"Szerintem olyan nincs, hogy ne tudd felvenni 1 percre se."

Na, még egy őfelsége... 🤣

nov. 7. 14:21
 23/32 anonim ***** válasza:
86%

Én egész nap némítva vagyok 😆.

Mihelyt észreveszem (viszonylag sűrűn nézek rá) visszaírok/ visszahívom azt aki keresett.

N 32

nov. 7. 15:12
 24/32 anonim ***** válasza:
26%
Tanuljatok már meg értelmezni egy egész szöveget és ne csak kiragadjatok belőle pár szót légyszíves...
nov. 7. 15:31
 25/32 anonim ***** válasza:
80%
Nekem is némítva van a telóm 0/24-ben. Este 10 és reggel 6 között még erre pluszban dnd mód hogy ne is villanjon fel a kijelző. Nem vagyok ügyeletben senkinek 🤷‍♀️
nov. 7. 15:50
 26/32 anonim ***** válasza:
61%

Nem vagyok nonstop elérhető, és ezzel a férjemnek semmi problémája nincs, ő sem elérhető mindig. Ha dolgozom, nem tudom felvenni, pontosabban nem akarom, engem megzavar a folyamatban, és a vendéggel szemben is tiszteletlennek tartom (körmös vagyok). Ha elment a vendég, és van időm, visszahívom, bárki is keresett. Kivéve, ha ír, hogy sos vészhelyzet van, vagy ilyesmi. De mivel rálát a férjem is a naptáramra, tudja, hogy kb mikor vannak nálam, és nem is hív olyankor.

Akkor sem vagyok elérhető, ha vezetek, automatikusan ne zavarj módra vált a telefonom, ha csatlakozik a kocsihoz, nem is jelzi ilyenkor a hívást. Direkt így állítottam be, nekem nagyon elvonja a figyelmem még kihangositva is.

Egyébként soha nincs levéve a hang a telefonomrol, kivéve, ha úszni megyek, de nem zargat a férjem folyamatosan, ejjelre se nemitom le, nem hív olyankor, értelmes ember, tudja, hogy alszom, pedig ő a munkája miatt sokszor teljesen más idozonaban van, de fél percben telik megnézni, hogy itthon mennyi az idő, és ha fel szeretne hívni mégis, akkor ír egy üzenetet előtte, hogy ébren vagyok-e.

nov. 7. 20:44
 27/32 anonim ***** válasza:
75%

Mindig lenémítva vagyok. Ott a whatsapp, azon elér, és amikor van épp időm, válaszolok, de ennyi.

Ebből nem kell problémát csinálni - egyikünk sem konrtollmániás, meg hisztis kisgyerek, hogy 0-24 ugráltatná a másikat. Hogyne.

nov. 14. 19:03
 28/32 anonim ***** válasza:
60%
Nem, és senki más számára sem.
nov. 14. 19:04
 29/32 anonim ***** válasza:
60%

19-es pl alvás, munka esetleg tésztadagasztás vagy edzés közben nem tudom és nem is akarom felvenni, aki nem érti meg, az ő baja.

Ugyanide: hívott már fel egyik barátnőm az éjszaka közepén, mondván, felébredt és nem tud visszaludni, dumcsizzunk. Első lendülettel úgy elküldtem a halál fszára, mint a huzat, és azóta lenémítom a telefonomat.

Bocs, éjszaka aludni fogok, nem xy-nal cseverészni, akkor sem, hogyha az épp a vőlegényem és dumcsizni akar.

nov. 14. 19:08
 30/32 anonim ***** válasza:

Hú nagyon igazad van, nekem döbbenet hogy vannak akik éjszaka simàn hívogatnak másokat…. Sose hívnék senkit este 7-8 után, hacsak nem:

- valaki életveszélyben van, és ezen valamiért csak a hívott fél tud segíteni (?)

- előre meg van beszélve

- szilveszter éjszaka van - akkor a szüleimet fel szoktam hívni éjfél körül :)

De ezen kívül elképesztőnek tartom….

nov. 15. 06:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!