Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindig elérhetőek vagytok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig elérhetőek vagytok a párotok számára?

Figyelt kérdés
Én ha alszok, leveszem a hangot a telefonomon, vagy van, hogy lenémítva marad, és őt ez feszíti, hogy nem fog tudni elérni, ha szüksége van rám. Én meg természtesnek tartom.

nov. 7. 09:02
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
76%

"Ő így nem érzi, hogy ő nekem a legfontosabb. Azt mondja, zavarja, hogy az, hogy aludjak meg egyek mindig előrébb van nála."

Vagyis kontrollálni akarja az életedet. Érzelmileg manipulál.

Nyisd ki a szemed, nyuszi!

nov. 7. 09:37
 12/32 anonim ***** válasza:
88%

"Azt mondja, zavarja, hogy az, hogy aludjak meg egyek mindig előrébb van nála"

Te sem érezheted, hogy neki fontos vagy, ha nem akarja, hogy te jól érezd magad, vagyis ne legyél éhes és fáradt.

nov. 7. 09:39
 13/32 anonim ***** válasza:
83%
Na nehogy már az legyen a gondja, hogy enni vagy aludni mersz. Én szerintem ő tipikusan az a fajta aki ha nélküle mész el kikapcsolódni akár csak 1-2 órára majd kapod az üzeneteket hogy hogy gondoltad miért nem vagy inkább vele. Ez nem normális
nov. 7. 10:02
 14/32 anonim ***** válasza:
82%

Azért oszlanak meg a vélemények, mert kétféle ember van: a betegesen kontrolláló, akinek minden lépésedről be kell számolni, különben úgy érzi magát, mint egy csecsemő az anyja nélkül, meg vannak az egészségesen működő emberek, akik nem korbácsolnak meg, ha nem vagy minden percben ugrasztható, még szarás közben is.

nov. 7. 10:34
 15/32 anonim ***** válasza:
88%

"Azt mondja, zavarja, hogy az, hogy aludjak meg egyek mindig előrébb van nála"

Igen, Neki mindig elérhető vagyok, de nem így, ahogy írtad. Ez gáz!

N

nov. 7. 10:35
 16/32 anonim ***** válasza:
76%
Igen kérdező ketté oszlik a társaság mert vannak olyan idióták mint a párod hogy semmi sem lehet nála fontosabb (pszichológiai eset) meg vannak a normális emberek akik tudják élni az életüket anélkül hogy mindig csicskának néznék őket.
nov. 7. 11:20
 17/32 anonim ***** válasza:
82%
Nem, senkinek sem vagyok állandóan elérhető. Ha kedvem van felveszem a telefont, ha nincs, akkor nem. A messenger meg olyan, mintha nem is létezne. Ha eszembe jut hetente 2x ránézek.
nov. 7. 11:42
 18/32 anonim ***** válasza:
82%

Csak gondolj bele, ha mondjuk edzeni vagy futni járnál, le kéne szállnod a futógépről, megszakítva az edzést, hogy őfelségének válaszoljál, amikor hív? 🤣

Férfiként biztosan nem csesztetném ilyennel a páromat.

nov. 7. 12:21
 19/32 anonim ***** válasza:
66%

Nyilván tudtuk nagyjábol mikor mit csinál a másik, szóval ha úgy volt akkor nem hívtuk egymást hanem írtunk egy üzit. De ha hívtuk egymást és nem alkalmas akkor megbeszéltük mikor lesz jó.

Szerintem olyan nincs, hogy ne tudd felvenni 1 percre se.

nov. 7. 13:15
 20/32 anonim ***** válasza:
82%

De annak mi értelme, hogy felveszem és “szia most nem jó, szia”😂Akkor inkább simán nem veszem fel és majd visszahívom, ha tudom.

nov. 7. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!