Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig elérhetőek vagytok a párotok számára?
Figyelt kérdés
Én ha alszok, leveszem a hangot a telefonomon, vagy van, hogy lenémítva marad, és őt ez feszíti, hogy nem fog tudni elérni, ha szüksége van rám. Én meg természtesnek tartom.nov. 7. 09:02
3/32 anonim válasza:
Volt olyan haverom, akit képtelenség volt telefonon elérni, mert mindig le volt némítva. Csak akkor tudtunk beszélni, ha meglátta a nem fogadott hívást és volt kedve visszahívni. Qrvára idegesítő volt, az ilyen embernek nem való telefon.
4/32 anonim válasza:
Én rezgőn szoktam hagyni, de ne idegesítsen senki azzal, hogy “jaj mi lesz, ha nem érlek el”, mi lenne? Ha épp dolgom van vagy alszok, akkor miért kéne pattannom a telefonhoz? Mi vagyok én, készenléti rendőr? Én se várom el a páromtól meg senkitől sem, hogy 0-24-ben elérhető legyen. Munka, gyerek, edzés, bármi lefoglalhatja.
5/32 A kérdező kommentje:
Van, hogy napközben is alszom, vagy ő korábban kel, később fekszik.
nov. 7. 09:12
6/32 gergelice16 válasza:
Nekem némítva van a mobilom, de ha hívnak, 99%-ban fel tudom venni a telefont. Interneten vannak időszakok, amikor tudatosan nem vagyok elérhető, például amikor utazom haza a munkából, nekem szükségem van arra, hogy nyugodtan olvashassam a könyvemet. De ha valami fontos dolog van, telefonon ekkor is el tudnak érni.
7/32 anonim válasza:
Gondolom napközben 1-2 órát alszol? Engem frusztrálna ha így folyamatosan be kéne jelentenem bármit is. Az oké ha több órás programra megyek akkor leírom hogy délután elmegyek barátnőmhöz például, de egy délutáni alvást én nem
Jelentenek be
8/32 A kérdező kommentje:
Ő így nem érzi, hogy ő nekem a legfontosabb. Azt mondja, zavarja, hogy az, hogy aludjak meg egyek mindig előrébb van nála. 😅
nov. 7. 09:30
9/32 anonim válasza:
Amelyik párom nem volt mindig elerhetoy vsgy gyakran b*szott visszairni, kukaztam
10/32 A kérdező kommentje:
Érdekes, milyen erősen kettéoszlik a társaság.
nov. 7. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!