Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ?ha szakítás után, mindkét fél nézzi vibren az elérhető-e a másik, és egymás adatlapját facebookon.
Figyelt kérdés
2023. okt. 31. 20:27
1/7 anonim válasza:
Azt, hogy számítanak még egymásnak. Én egyszer néztem meg exem profilját és gondoltam "Ugyanúgy nem érzek semmit, mint mikor még ismertem..." (ok, erre nem vagyok büszke, de "evvan")
2/7 anonim válasza:
Nem fèlnek szembesulni azzal hogx esetleg a másiknak màr màs van.
En speciel fájo szakitások utan meg se merném nèzni az exek képeit meg ilyenek. Talan amikor màr rég màsik pasim van.
3/7 anonim válasza:
Én csak akkor, addig néztem a másikat amíg nem voltam túl rajta és szerettem volna még vele lenni. Ha már elengedtem, nem érdekeltek ezek
4/7 anonim válasza:
1es,ez eléggé elkeserítő..nem erzel semmit, akkorsem amikor ismerted..🤔🤷♀️ A kérdésre válaszolva kívancsiskodik még, az én meglátásom szerint, ahelyett hogy törölni mint ismerőst így elfelejteni is könnyebb, ha nem látod!
5/7 anonim válasza:
Ez most off, de érdekelne, hogy mostmár olyan funkció is van, aminek a segítségével láthatod, ki látogatta az adatlapodat??? 😯😯 azt hittem, ezt nem lehet tudni.
6/7 anonim válasza:
5 ös nem tudok ilyen funkcióról.Maximum ha nagy siker vagy informatika terén és belemászol a Facebook rejtelmeibe
7/7 anonim válasza:
Gyászterápia része. Mint amikor az elhunytról készült fényképeket nézegetjük. Van, akinél segít levezetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!