Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért van az hogy a párkapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a párkapcsolatban élő barátaim nyáron sosem elérhetőek mert minden pillanatukat a párjukkal töltik?

Figyelt kérdés

Szerintem ez abszolút nem normális,nekem is volt már párkapcsolatom nem egyszer és mégsem csináltam ezt.

Ősszel/télen persze kimerészkednek.

Most viccen kívül szeretnék erre a kérdésre választ kapni,biztos van valami oka.

2019. júl. 6. 19:55
 1/5 anonim ***** válasza:
84%
Mert normális dolog, hogy az ember az idejét a párjával tölti. Azért a párja.
2019. júl. 6. 20:05
 2/5 A kérdező kommentje:

Már csak az érdekel hogy miért csak nyáron?

Ősztől már minden nap elérhetőek kb,de nyáron befagynak mint a Windows XP

2019. júl. 6. 20:08
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
Azért, mert nyáron jobban ki tud mozdulni az ember anélkül, hogy lefagyna a nemi szerve. Ősszel eső van, tabasszal eső van.
2019. júl. 6. 20:19
 4/5 anonim ***** válasza:
78%
Nekem is volt egy ilyen barátnőm, aki ez miatt annyira megsértődött, hogy gyerek és férj nélkül nem megyek, hogy inkább nem is beszélünk. Igény kérdése. Van aki inkább a szerelmével tud feltöltődni, van aki nélküle. Mindkettő opció normális szerintem, csak nem kellene beleszólni abba senkinek, hogy ki mit választ. Én sem szóltam be pl a barátnőmnek, hogy visszatetsző, hogy lazán otthon hagyja az x hónapos babát 1-1buli miatt, de ő vette a bátorságot, hogy számon kérjen, hogy mit képzelek én ez nem barátság ha nem megyek vele. Ez sok. Ha tényleg barát a barát fogadd el és hagyd békén. Gondolom rajta kívül is feltalálod magad.
2019. júl. 6. 20:22
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyáron akár még munka után is belefér egy kis séta, fürdőzés, stb. Míg a többi évszakban nyálkás az időjárás, sötét van, hideg van, esik, stb. Plusz az emberek többsége nyáron veszi ki az összes szabadságát, nyaralni mennek és örülnek hogy együtt tölthetik az időt.
2019. júl. 6. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!