Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennèl komoly párkapcsolatban kancsal nővel?
Figyelt kérdés
2019. jún. 4. 19:50
1/14 anonim válasza:
Nem mert zavarna hogy folyton ferde szemmel nézne rám :/
2/14 anonim válasza:
Persze. Lehetne neki udvarolni, hogy szemeid kereszttüzében égek. 31F
3/14 anonim válasza:
Lennél komoly kapcsolatban alacsonyabb férfival?
4/14 anonim válasza:
ez miért kérdés... :) ha szereted nem érdekel hogy kancsal. a kancsalság amúgy is korrigálható dolog.
5/14 anonim válasza:
Csak ha vannak tervei korrigálásra, akár támogatnám is benne anyagilag.
6/14 anonim válasza:
Ez függ az arcától, a kancsalság mértékétől és attól, hogy mennyire van rendben az önbizalma. 2 lányt láttam már, akik kancsalok voltak, de simán bejöttek külsőre.
7/14 anonim válasza:
Mert az, hogy rossz a szeme változtat bármin is? Ugyanúgy bir kedves lenni, jól nevelt, tudhat jól főzni.
Egy kancsal nő.
8/14 anonim válasza:
persze, simán. sőt már voltam is régebben. hatalmasakat dugtunk. cuki csaj volt. na most rám tört a nosztalgia. olyan jól szopott.
9/14 anonim válasza:
Váó, ennyire jó nő volt annó a TerrorMarcsa? XD
10/14 anonim válasza:
Nem, mert nem vagyok leszbikus :). De pepitában én nem látok gondot abban, hogy kancsal férfival legyek, tetszett is már meg kancsal férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!