Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Április óta vagyok párkapcsolatban a munkahelyen jöttünk össze. A barátnőm válófélben van van két gyereke albérletbe költözött a férjétől. A férje már más nővel él ott is született közös gyerek. Sajnos nyáron munkanélküli lettem mert nem tolerálták a kapcsokatunkat a vezetőség. Szeptember óta részmunkaidőben dolgozok a páromnál lakok azóta. Voltak problémák a kapcsolatban mert nagy a lelki teher most a páromnak de mindenben támogatom. Az utóbbi hetekben a pénz ami kezd problémás lenni. A tartalékát kezdi ő is én is felélni. Nem keresek sokat 210 ezer. A párom panaszkodott múlt hónapban amikor a gyerek beteg volt hogy a számlája lassan minusz 50 ezerben lesz ez a folyószámlahitel. Segítség gyanánt kifizettem a telefonszámláját és adtam 20 ezret hogy a gyereknek váltson gyógyszert. Inkább lemondtam dolgokról hogy segítsek. Az anyukája is beteg volt neki is adtam 8 ezer forintot hogy a gyógyszerét ki tudja váltani. Ami durva volt hogy ezek után a gyereknek 120 ezerért xbox játékot vett pedig előtte panaszkodott. Tegnap megjött a fizetése elmentünk boltba na mondom pár ezer forint kifizetem a vásárlást hogy ezzel is támogassam maradjon pénze én majd úgy is csak 20 án kapok fizut. Megvolt a vásárlás erre kitalálta hogy karácsonyra is nézni kellene pár dolgot akkor a boltban megint ott hagyott 15 ezer forintot. Magának meg a gyereknek bevásárolt én meg majd el leszek valahogy. Nála lakok az igaz de én azért úgy gondolom oda vissza kellene a dolgoknak működni mert nem kérdezte meg hogy esetleg fizetésig van e valamire szükségem. Tudom én hogy válás meg stressz van neki most de azért a gesztus nekem is jól esett volna hogy megkérdez. Meló után haza szoktam járni mert gazdálkodok is de kezdek ott tartani hogy ez így hosszú távon nem fog menni. Mi a véleményetek?
tegnap 14:26
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Ez a sztori így nem egészen teljes. Ő fizeti egyedül az albérletet és a számlákat, vagy te is beszállsz? Ez nem mindegy.
tegnap 14:52
 2/6 anonim ***** válasza:
78%
Az az igazság, hogy valószínűleg nem hiába vált el.
tegnap 14:54
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Az a véleményem, hogy kihasznál téged. Megmutatta papíron, hogy mínuszban van? Xbox olyan fontos amikor nincs pénzetek? A volt férje nem fizeti a gyerektartást, ő nem gyűjthet Karácsonyra ajándékot, vagy Xboxra?
tegnap 15:25
 4/6 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem ezt egyszer már kiírtad és akkor sem értettem mi frászért vagytok együtt. Költözz haza és kész te is jobban jársz ő meg vegye meg a flancos dolgait amiből akarja.
tegnap 15:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Tegyétek tisztába a pénzügyeiteket. Beszéljétek meg ki mit fizet, különben nagyon ki fog használni a barátnőd, aki nem tud bánni a pénzzel. Később is maradj külön kasszán.
tegnap 16:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Nah. Hát egyreszt, nem veletlenul vált el. És 2, ezért nem kezdünk csóró pasival...
tegnap 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!