Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban ugye nem elvárás hogy a 2 fél mindent elhiggyen a másiknak, ugyanaz legyen a véleménye? Eset lent.
Párom küldött egy videót amiben vezetés közbeni hirtelen baleset volt és hozzákommentelte nekem hogy az életüket mentette meg az hogy nyugodtak maradtak. Én is megnéztem, olvastam kommenteket. Leírtam neki hogy nekem kicsit fura 1-2 dolog a videón, felmerül bennem hogy megjátszott vagy esetleg kiragadott jelenet valamiből ahol nem is baleset történik. Megkérdezte micsodát furcsállok. Én leírtam hogy miket furcsállok a videón és hozzátettem hogy aztán mivel nekem nincs jogsim(őneki van) lehet emiatt furcsa nekem. Amire az volt a reakciója hogy azért küldte el mert ez a jó reakció ilyen esetben, így kell reagálni, tanulságképp mutatta és semmi átverés nincs benne. Erre írtam hogy kommentelők között is van aki furcsãllja ugyanazt mint én. Szóval nem tudom.
Erre ő megsértődött hogy jólvan akkor ne higgyek neki. És sértődötten bocsánatot kért amiért át akart verni.
Nem értem a reakcióját, nem állítottam semmi rosszat szerintem. Nem mondtam hogy hazudik vagy nincs igaza. Annyit közöltem hogy ÉN nem tudom mit gondoljak a videóról.
Nem kell hogy ugyanazt gondoljuk. Szerintetek én hibáztam vagy ő “hisztizik”?
Ilyeneken gondolkodni amikor nincs benne semmi nagyon gáz. Szerintem egyáltalán nem kell egyébként logikusan, hogy mindenben egyetértsetek. Valószínűleg félreértés történt. Úgy gondolta, hogy szerinted ő téged át akart vágni és most azért sértődött meg. Kellene tisztázni a dolgokat. Persze ha ilyesmi nem először fordult elő, vagy neked ehhez nincs energiád akkor inkább hagyd el.
(Mondjuk engem úgy felcseszne ilyen hülyeséggel, hogy jól beolvasnék neki és ha még azután is fújná a magáét hát kiraknám mint a sz*rt. Nincs türelmem ilyen típusú emberekhez bevallom őszintén.)
K_rva idegesítő lehetsz. Igen, tele van a net kamu videókkal, de ebben az esetben ez teljesen lényegtelen. Az volt a lényeg, hogy adott helyzetben bemutatta a jó reakciót. Mióta elterjedtek a dashcam-ek rengeteg ilyen balesetekről készült videó van fent a neten. Ez pont nem az a téma, amit nagyon megérné hamisítani, mert a valódiak is (sajnos) sokszor pont elég megrázóak ahhoz, hogy hozzák a kattintás számot.
De ha fiktív esetet is mutatott volna be, tudtatok volna beszélgetni róla. Ehelyett te nekiálltál kötözködni és képtelen voltál leállni. Addig piszkáltad, amíg végül azt nem írta amit "hallani" akartál és még így is te vagy megsértődve.
Tipikus energiavámpír vagy.
A srác szerintem gázlángol engem ezért kérek visszaigazolást itt. Teljesen elhitette velem hogy ő milyen intelligens, tájékozott és sokáig szinte minden dolgot elhittem neki automatikusan amihez én nem értek vagy nem volt infóm. Minden férfi úgy gondolkodik hogy.... minden férfi azt csinálja hogy... legtöbb ember ezzel úgy van hogy... és bennem van a hiba, én vagyok túl finnyás vagy hisztis,stb. próbáltam egy csomó mindenben hozzáállást, gondolkodásmódot váltani az ő kedvéért, elfogadva hogy bennem van a hiba.(miután elkezdtem megkérdőjelezni dolgokat utána kezdett el bocsánatot kérni mindenféléert feltételezem azért hogy bűntudatot keltsen, manipuláljon) Aztan egy közös ismerős miután be lett avatva valamelyest elmondta a véleményét hogy szerinte a srácnak nagy gondok vannak a fejében, nárcisztikus, kontrollmániás, stb. De eddigre már eléggé összezavart, elhitette velem hogy milyen nagy szerencsém van vele, nem találok még egy ilyen párt, egész életemben max. 2-3 párkapcsolatra van esélyem de még egy ilyen mint ő nem lesz míg őrá tapadnak a csajok mert olyan a kisugárzása és becsüljem meg hogy engem választott,stb.
Rengeteg de rengeteg volt a vita. Hiába tettem érte dolgokat, olyan dolgokat is amik nekem erősen negatívak voltak(de neki semmiségek, alapok) ő mindig megtalálta a negatívat, hogy min tud megsértődni, hogy én csak azért teszem x-et és y-t mert már lebaszott érte vagy nagy vita volt belőle, stb végül nemrég dobott engem miután reggel megébredve még aludni akartam de őneki 18+-os dologhoz támadt kedve és nem fogadta el hogy nekem nincs kedvem illetve hogy majd mert hát neki most van kedve de voltam olyan hülye hogy végül belementem aztán menet közben elkezdett még kérni ezt-azt és mivel az egyikhez nem volt gusztusom ezért “én soha nem teszek érte semmit” és kidobott.
És most próbálom összeszedni magam, visszatalálni önmagamhoz.
"Párkapcsolatban ugye nem elvárás hogy a 2 fél mindent elhiggyen a másiknak, ugyanaz legyen a véleménye?"
Röviden: nem.
Neki egy kis bólogatómókus kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!