Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hosszú hétvégén irreális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú hétvégén irreális elvárás, hogy egy napot együtt ketten töltsünk és ne a haverokkal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hosszú hétvégén szerettem volna legalább egy olyan napot amikor egymással vagyunk, közösen csinálunk valamit és nem valakikkel. Tegnap a párom szüleihez mentünk, ahol igazából végig azt csináltuk amit a párom akart. Ma szintén közölte a párom, hogy van pár elintéznivalója, de utána nézhetünk egy filmet. Elkezdtük a filmet, majd hívta egy haver, hogy egyeztessék a holnapot. Én ezen meglepődtem mert holnapra teljesen más lett betervezve, mást beszéltünk meg. Kirándultunk volna, és nem tudtam, hogy ő közben mást beszélt meg a haverokkal. Szóvá tettem neki, hogy örülnék ha ilyenkor velem is beszélne, nem utólag tudom meg, ha ő mást szeretne, mire én lettem a hisztis. Igaza van lényegében mindhárom nap együtt lettünk volna, de szerettem volna minőségi közös programot ami nem az, hogy végignézünk egy filmet. Most komolyan én reagálom túl? Holnap elvileg meglátogattuk volna a szüleimet a kirándulás után, de így az is kiesik. Mondtam neki, hogy ne haragudjon de én nem akarok ezek után velük menni. Most tényleg én vagyok a hisztis?

Én 27N, ő 28F

2021. márc. 14. 16:56
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
16%
Ha múlthéten is kirándulni voltatok, meg előtte is, akkor gondolom már unja. Ettől függetlenül igazán megbeszélhette volna veled.
2021. márc. 14. 17:12
 2/29 anonim ***** válasza:
90%
Ha a másik ember nem akar veled lenni, akkor igen, irreális elvárás. A te döntésed, hogy olyan párkapcsolatban élsz, ahol a másik szarik a véleményedre, és nem akar veled közös programot.
2021. márc. 14. 17:14
 3/29 A kérdező kommentje:
Múlthétvégén egyik nap együtt voltunk, másik nap meg haverokkal. Számomra nem baj ha haverozna, csak ne legyen az, hogy először megbeszélünk mást, majd utána ő rátervez. Akkor én is azzal tudok számolni. Szokott rám figyelni, de néha úgy érzem a haverozás fontosabb.
2021. márc. 14. 17:19
 4/29 anonim ***** válasza:
11%

Nagyon sok vagy. Miért kell lenyomni a torkán az akaratodat? Miért nem lehet egyeztetni az igényeket? Vajon miért nem akar egy egész napot veled tölteni? Nem is értem... Nekem is fontosabb lenne a haverozás, ha ilyen nőm lenne.

27/L

2021. márc. 14. 17:38
 5/29 A kérdező kommentje:
Előző miből gondolod, hogy sok lennék neki?
2021. márc. 14. 17:40
 6/29 anonim ***** válasza:
91%
Én megértelek. Kell a minőségi idő egy kapcsolatban, és egy filmezés nem az nekem sem. 3 napból egy teljes napot sem hajlandó veled eltölteni kettesben + rászervez a megbeszélt programotokra. Nem ugyanarra vágytok, szerintem. Ő egy laza kapcsolatot akar, amiben akkor van veled és azt csinál veled, amit ő akar. A te igényeid nem fontosak számára.
2021. márc. 14. 17:42
 7/29 A kérdező kommentje:
Még nem mondtam neki, de nagy elvárás az tőlem, hogy mielőtt leszervez másokkal mást, előtte megkérdezze tőlem, hogy van-e tervem arra a napra? Magamból kiindulva ha én egyik napra terveznék valamit, előtte egyeztetnék vele, hogy neki az jó-e, vagy mást tervezett-e.
2021. márc. 14. 17:46
 8/29 anonim ***** válasza:
83%

Ez annyira ismerős.

Az a baj, hogy a pasik nem így működnek, mert hozzá vannak szoktatva, hogy mi nők úgyis ugrásra készen állunk, amikor ők épp ránk érnek. Te el sem tudod képzelni, hogy ne egyeztess vele, ergo te mindig ráérsz. Ő pont ezért szervez programot bátran nélküled, mert nem áll fenn az a veszély, hogy esetleg nem tudtok valamikor MIATTAD talizni, ha ő neki nincs egyéb programja.

2021. márc. 14. 17:51
 9/29 anonim ***** válasza:
78%

Én tökéletesen megértelek. Beszéljétek meg, egyszer nem a világ vége, de ha ez így folytatódik, akkor hosszú távon nem leszel boldog.

Minden embernek van fontossági sorrendje, és jogos elvárás, hogy az első helyen a párja álljon - ha pedig nem szereti annyira, akkor legyen tisztességes, és szakítson vele.

Egy film nekem sem lenne elég. Lehet, ezt az mondatja velem, hogy amúgy se vagyok egy nagy sorozatnézős/filmezős típus, de az ilyen inkább töltelékprogram. Még beszélgetni se lehet egymással közben, mert nem hallod a filmet. :/

2021. márc. 14. 17:55
 10/29 anonim ***** válasza:
19%

4-es vagyok. Leszrom a pontozást, valószínűleg a többiek is kontrollmániás házisárkányok. NEM AKAR ANNYIT VELED LENNI, MINT TE VELE. Másszál ki kicsit az életéből, hogy neki is legyen lehetősége közelíteni feléd. Biztos nem véletlenül van veled, és ezalatt a manipulatív, áldozatszerepű hányás alatt van benned valami szerethető, de ha továbbra is ilyen követelőző és számonkérő maradsz, el fog hagyni, és meg fogod érdemelni. Mi a fontosabb? A szr kis kirándulásod vagy a kapcsolatotok? Neked vannak barátaid amúgy? És életed a párkapcsolaton kívül? Másokkal nem tudsz kirándulni? Meg tudod érteni azt, hogy ez a kapcsolat nemcsak rólad, hanem a párodról is szól ? :D Képes vagy ezt felfogni? Még egyszer hangsúlyoznám: nincs igazad, és hagyd élni a barátodat!!!

27/L

2021. márc. 14. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!