Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hosszú hétvégén irreális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú hétvégén irreális elvárás, hogy egy napot együtt ketten töltsünk és ne a haverokkal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hosszú hétvégén szerettem volna legalább egy olyan napot amikor egymással vagyunk, közösen csinálunk valamit és nem valakikkel. Tegnap a párom szüleihez mentünk, ahol igazából végig azt csináltuk amit a párom akart. Ma szintén közölte a párom, hogy van pár elintéznivalója, de utána nézhetünk egy filmet. Elkezdtük a filmet, majd hívta egy haver, hogy egyeztessék a holnapot. Én ezen meglepődtem mert holnapra teljesen más lett betervezve, mást beszéltünk meg. Kirándultunk volna, és nem tudtam, hogy ő közben mást beszélt meg a haverokkal. Szóvá tettem neki, hogy örülnék ha ilyenkor velem is beszélne, nem utólag tudom meg, ha ő mást szeretne, mire én lettem a hisztis. Igaza van lényegében mindhárom nap együtt lettünk volna, de szerettem volna minőségi közös programot ami nem az, hogy végignézünk egy filmet. Most komolyan én reagálom túl? Holnap elvileg meglátogattuk volna a szüleimet a kirándulás után, de így az is kiesik. Mondtam neki, hogy ne haragudjon de én nem akarok ezek után velük menni. Most tényleg én vagyok a hisztis?

Én 27N, ő 28F

2021. márc. 14. 16:56
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
14%
Amit még észrevettem, hogy minden kérdést úgy fogalmazol meg, hogy arra csak igennel lehessen válaszolni... :D Rettenetes.
2021. márc. 14. 17:58
 12/29 A kérdező kommentje:
Az lemaradt, hogy együtt élünk, nem tudod ez mennyire változtat a dolgokon.
2021. márc. 14. 17:59
 13/29 A kérdező kommentje:
11-es, köszönöm a válaszod és elfogadom azt is, ha én vagyok a rossz, és én nem hagyom őt békén. Azért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi vagyok.
2021. márc. 14. 18:00
 14/29 anonim ***** válasza:
92%

10-es te sem vagy teljesen komplett.

Ennyi idős korban az emberek nagy részének már megvan a kialakult élete a párjával. Az nem azt jelenti, hogy nincsenek barátnős/haveros programok. De ha a pasika előző nap közli a barátnőjével, hogy haverozni akar, akkor szerinted kit fog leakasztani a kérdező holnapra, aki ráér vele lenni?

Ez a pasi önző, a barátnője háta mögött szervezkedik, elmegy jól érezni magát, a barátnője meg csináljon amit akar. Nincs azzal gond, ha vannak külön programok, de az a minimum egy kapcsolatban, hogy erről időben szólunk a másiknak. Ebben semmi kontrollmania nincs, ennyivel tiszteljük már meg a másikat.

2021. márc. 14. 18:01
 15/29 anonim ***** válasza:
88%

#10 Mit kapod fel úgy a vizet? :)

Gondolom, téged is hanyagol a pasid, de itt játszod a fejed, hogy neked nem fáj, NEM FÁJ. :D Szánalmas.

2021. márc. 14. 18:05
 16/29 anonim ***** válasza:
19%
14-es, a kérdező úgy állítja be a sztorit, hogy ő legyen benne az áldozat. A párja semmi mást nem csinál, mint próbál szabadon létezni. Ne legyél már ilyen butácska. Valószínűleg aktivizálódott valamelyik gyermeki énrésze, és az vergődik figyelemért. Valószínűleg te sem vagy túl sikeres a párkapcsolataidban ilyen hozzáállással, ezt max. papucsok tűrik. De ha nektek ez kell, hát hajrá, én nemkomplettkedem tovább. :D
2021. márc. 14. 18:07
 17/29 anonim ***** válasza:
83%

Hát a fene se tudja, egy kapcsolatom volt, de az 8 évig tartott és nem rég lett vége. Érdekes módon sikerült mindig megoldanunk, hogy én akkor barátnőztem,amikor neki dolga volt, ő akkor horgászott, amikor én dolgoztam hétvégén, stb-stb. Így is lehet ezt csinálni. 🤷🏽‍♀️ Nekem úgy tűnik, hogy a kapcsolataidban a papucs TE vagy.

2021. márc. 14. 18:12
 18/29 anonim ***** válasza:
86%

#16.

Szerintem azt meg a papucs nők tűrik csak, hogy leszerveznek egy programot, aztán a pasijuk azt letojva csinál egy teljesen másikat a haverjaival.

Nem baj, ha valaki szabadon akar lélegezni, de az igen is, bunkóság, ha semmibe veszem a programot, amit a párommal már előzetesen megbeszéltem. Lélegezzen szabadon, de akkor ne legyen párkapcsolatban, vagy legyen olyannal, akivel szívesen együtt van. Ne pedig a kérdező idejét rabolja.

Igen is, szerintem egy kapcsolatban fontos a közös időtöltés, egymás előtérbe helyezése a haverokkal szemben. Különben mi értelme lenne együtt lenni, az, hogy Facebookon ki lehessen írva, hogy "kapcsolatban"? Életcél.

Mit jelent, hogy valaki sikeres a párkapcsolataiban? Azt, hogy itt a hosszú hétvége, és egy béna filmnézésen kívül semmilyen programot nem tudtunk csinálni, de mondjuk már 10 éve együtt vagyunk? Úgy, hogy tartalmatlan az egész kapcsolat? :D Én is belemehetnék, hogy te meg biztos mindent eltűrsz, vagy úgyis mindegy, mert te is lelépsz a barátnőkkel, és maximum a közös számlák tartanak össze.

2021. márc. 14. 18:14
 19/29 anonim ***** válasza:
17%

Kérdező, nagyon szívesen! Bár néhány kérdésemre nem feleltél... :(

15-ös, írd már le, milyen tények támasztják alá, hogy a kérdezőt hanyagolja a barátja. A kérdező ÚGY ÉRZI, hogy hanyagolják, és saját magával viaskodik, a párjára kivetítve. Mint ahogy most te is projektálsz valami szrt, de takarodj le rólam, mert arcon rúglak. :D

Veled él. Mi fejezhetné ki jobban, hogy veled akar lenni? De az együttélés nem azt jelenti, hogy állandóan egymás seggébe vagytok... Lehet, hogy extrovertáltabb nálad, és attól, hogy neked nincsenek kapcsolataid, ő még ápolhatja az övéit. Ha a pároddal akarsz lenni, de ő inkább mással töltené az idejét, keress valamit, amiben egyedül elmerülhetsz (horgolás, varrás, sorozatok, blogolás, Rubik-kocka kirakása, jaj, annyi minden van!), de NE ERŐSZAKOLD RÁ MAGAD egy másik emberre. Itt fentebb nyávognak arról, hogy ilyen idős korra meg prioritás... ühüm. Meg is döglik sok kapcsolat, mert a felek nem hagyják egymást élni.

2021. márc. 14. 18:16
 20/29 anonim ***** válasza:
10%
Na jó, látom, több nőnél megpiszkáltam itten a házisárkány-identitást. :D Örülök, hogy ma is hathattam valakikre, jobbulást!
2021. márc. 14. 18:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!