Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú hétvégén irreális elvárás, hogy egy napot együtt ketten töltsünk és ne a haverokkal?
Sziasztok!
Hosszú hétvégén szerettem volna legalább egy olyan napot amikor egymással vagyunk, közösen csinálunk valamit és nem valakikkel. Tegnap a párom szüleihez mentünk, ahol igazából végig azt csináltuk amit a párom akart. Ma szintén közölte a párom, hogy van pár elintéznivalója, de utána nézhetünk egy filmet. Elkezdtük a filmet, majd hívta egy haver, hogy egyeztessék a holnapot. Én ezen meglepődtem mert holnapra teljesen más lett betervezve, mást beszéltünk meg. Kirándultunk volna, és nem tudtam, hogy ő közben mást beszélt meg a haverokkal. Szóvá tettem neki, hogy örülnék ha ilyenkor velem is beszélne, nem utólag tudom meg, ha ő mást szeretne, mire én lettem a hisztis. Igaza van lényegében mindhárom nap együtt lettünk volna, de szerettem volna minőségi közös programot ami nem az, hogy végignézünk egy filmet. Most komolyan én reagálom túl? Holnap elvileg meglátogattuk volna a szüleimet a kirándulás után, de így az is kiesik. Mondtam neki, hogy ne haragudjon de én nem akarok ezek után velük menni. Most tényleg én vagyok a hisztis?
Én 27N, ő 28F
A kérdező nem úgy érzi, hanem így van. Megbeszéltek egy programot a "párjával", aki szart rá és rászervezett mást a haverjaival. Ilyet csak az a pasi csinál, aki nem szereti igazán a nőjét. Az, hogy itt "erős független nők" szabad teret hagynak a pasikáknak, akik szarnak a fejükre és minden más fontosabb, mint ők, az legyen az ő bajuk, nekem az egy szexkapcsolat kategóriával ér fel.
Ha fontos a párom, igenis egyeztetek vele és úgy alakítom a privát programjaim, hogy a párommal is tudjak minőségi időt tölteni, ennyi.
3 napból 1 napra szervezett a kérdező fix programot a barátjával, aki azt telibeszarta, már bocsánat. Ez minden, csak nem kontrollmánia.
#22. Szerintem hagyjuk. :D
Biztos vagyok benne, hogy frusztrált. "de takarodj le rólam, mert arcon rúglak. :D" Ez a mondat mindent elárul. Nem az ő párja, nem az ő kérdése, mégis olyan agresszíven reagál, hogy hihetetlen. Mintha az internetkábelen arcon tudna rúgna, úgy félek, juj. :C
Már azt is gondolom, hogy ő nem egy nő, hanem egy sértett pasi. :D
" Ő nem akar a te igényeidhez igazodni, ő nem akar tenni a kapcsolatért."
Erről van szó. Szíve joga a srácnak úgy élni, ahogy akar, DE szíve joga a nőnek is elhagyni őt, és keresni egy olyat, akivel boldog tud lenni. Ugyanis ennek a pasinak mindenki más fontosabb, mint a közös, előre megbeszélt programjuk. Ha én szeretek valakit, nem mondom le a vele megbeszélt programot a haverokért... Mondjuk én amúgy sem szoktam programot lemondani, csak ha jó okom (pl. betegség) van rá. Tiszteletlenségnek tartom.
A négyes (tízes) hülyeségeket ír. Ez egy tipikus történet, ami a párkapcsolatok minimum kétharmadát ériti. Csak együtt éltek, de nem vagytok lelkitársak, nem vagytok barátok, nem vagytok kölcsönösen szerelmesek. És sosem voltatok azok.
Csak együtt éltek. Ez a gond.
Atya Úristen, a négyes mekkora egy idióta. Konkrétan mintha nem lenne képes szöveget értelmezni, rémes mennyi funkcionális analfabéta van a világon. Na mindegy.
Az bunkóság, hogy megbeszéltek valamit, és ő rászervez. Én mondjuk úgy állok hozzá, hogy a párommal minden nap együtt vagyunk, mert együtt lakunk, tehát ha valamit szervezek a barátaimmal, akkor elsősorban hozzájuk igazodom. Előbb leszervezem, aztán szólok a páromnak, hogy aznap ezt fogom csinálni. De nem szervezek rá egy már kész programra nyilván. Ez így nem oké, szórakozik az időddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!