Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hosszú hétvégén irreális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú hétvégén irreális elvárás, hogy egy napot együtt ketten töltsünk és ne a haverokkal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hosszú hétvégén szerettem volna legalább egy olyan napot amikor egymással vagyunk, közösen csinálunk valamit és nem valakikkel. Tegnap a párom szüleihez mentünk, ahol igazából végig azt csináltuk amit a párom akart. Ma szintén közölte a párom, hogy van pár elintéznivalója, de utána nézhetünk egy filmet. Elkezdtük a filmet, majd hívta egy haver, hogy egyeztessék a holnapot. Én ezen meglepődtem mert holnapra teljesen más lett betervezve, mást beszéltünk meg. Kirándultunk volna, és nem tudtam, hogy ő közben mást beszélt meg a haverokkal. Szóvá tettem neki, hogy örülnék ha ilyenkor velem is beszélne, nem utólag tudom meg, ha ő mást szeretne, mire én lettem a hisztis. Igaza van lényegében mindhárom nap együtt lettünk volna, de szerettem volna minőségi közös programot ami nem az, hogy végignézünk egy filmet. Most komolyan én reagálom túl? Holnap elvileg meglátogattuk volna a szüleimet a kirándulás után, de így az is kiesik. Mondtam neki, hogy ne haragudjon de én nem akarok ezek után velük menni. Most tényleg én vagyok a hisztis?

Én 27N, ő 28F

2021. márc. 14. 16:56
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Lehet tényleg én vagyok a papucs nem tudom már. :( Annyi minden van bennem és tényleg nem akarok az agyára menni, csak szeretném ha néha lenne közös program és nem gondolom hogy lehetetlen elvárás, hogy én legyek az első helyen ha szeret. Szerintem egy párkapcsolkatban nem elég annyi hogy együtt élsz a másikkal. Folyamatosan tenni kell a kapcsolatért.
2021. márc. 14. 18:20
 22/29 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező nem úgy érzi, hanem így van. Megbeszéltek egy programot a "párjával", aki szart rá és rászervezett mást a haverjaival. Ilyet csak az a pasi csinál, aki nem szereti igazán a nőjét. Az, hogy itt "erős független nők" szabad teret hagynak a pasikáknak, akik szarnak a fejükre és minden más fontosabb, mint ők, az legyen az ő bajuk, nekem az egy szexkapcsolat kategóriával ér fel.

Ha fontos a párom, igenis egyeztetek vele és úgy alakítom a privát programjaim, hogy a párommal is tudjak minőségi időt tölteni, ennyi.

3 napból 1 napra szervezett a kérdező fix programot a barátjával, aki azt telibeszarta, már bocsánat. Ez minden, csak nem kontrollmánia.

2021. márc. 14. 18:20
 23/29 anonim ***** válasza:
74%

#22. Szerintem hagyjuk. :D

Biztos vagyok benne, hogy frusztrált. "de takarodj le rólam, mert arcon rúglak. :D" Ez a mondat mindent elárul. Nem az ő párja, nem az ő kérdése, mégis olyan agresszíven reagál, hogy hihetetlen. Mintha az internetkábelen arcon tudna rúgna, úgy félek, juj. :C

Már azt is gondolom, hogy ő nem egy nő, hanem egy sértett pasi. :D

2021. márc. 14. 18:41
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
De itt most nem az a kérdés, hogy szerinted mi van, hanem hogy ő mit gondol erről. Ő nem akar mindig veled közös programot, ő nem akar egyeztetni, ő felborítja a programot. Egy kapcsolat akkor működik, ha mindkét félnek ugyanazok az igényei. Ő nem akar a te igényeidhez igazodni, ő nem akar tenni a kapcsolatért. Ha vele maradsz, akkor elfogadod az ő igényeit. Ha neked nem felel meg, akkor keresel mást.
2021. márc. 14. 18:44
 25/29 anonim ***** válasza:
66%

" Ő nem akar a te igényeidhez igazodni, ő nem akar tenni a kapcsolatért."

Erről van szó. Szíve joga a srácnak úgy élni, ahogy akar, DE szíve joga a nőnek is elhagyni őt, és keresni egy olyat, akivel boldog tud lenni. Ugyanis ennek a pasinak mindenki más fontosabb, mint a közös, előre megbeszélt programjuk. Ha én szeretek valakit, nem mondom le a vele megbeszélt programot a haverokért... Mondjuk én amúgy sem szoktam programot lemondani, csak ha jó okom (pl. betegség) van rá. Tiszteletlenségnek tartom.

2021. márc. 14. 18:57
 26/29 anonim ***** válasza:
78%
Keress olyan embert aki hasonló dolgok teszik boldoggá! Aki így tapad a haverokra az nem szívesen kirándulgat esetleg kényszerből, hogy ne nyafogj...
2021. márc. 14. 19:35
 27/29 Ollókezű Edward ***** válasza:
85%
Biztos azt hiszi, hogy te már fix és kirobbanthatlan vagy az életéből, mert együtt éltek. Eheheheheeee... Has annyi nincs benne, hogy a közös programot tiszteletben tartsa, és még téged állít be hisztisnek, akkor bizony érdemes elgondolkodni azon, hogy érdemes-e egy ilyen pasival még évekig vesződni. Angolul úgy mondanák, hogy "Throw the whole man away!"
2021. márc. 14. 20:01
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

A négyes (tízes) hülyeségeket ír. Ez egy tipikus történet, ami a párkapcsolatok minimum kétharmadát ériti. Csak együtt éltek, de nem vagytok lelkitársak, nem vagytok barátok, nem vagytok kölcsönösen szerelmesek. És sosem voltatok azok.

Csak együtt éltek. Ez a gond.

2021. márc. 15. 09:39
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Atya Úristen, a négyes mekkora egy idióta. Konkrétan mintha nem lenne képes szöveget értelmezni, rémes mennyi funkcionális analfabéta van a világon. Na mindegy.

Az bunkóság, hogy megbeszéltek valamit, és ő rászervez. Én mondjuk úgy állok hozzá, hogy a párommal minden nap együtt vagyunk, mert együtt lakunk, tehát ha valamit szervezek a barátaimmal, akkor elsősorban hozzájuk igazodom. Előbb leszervezem, aztán szólok a páromnak, hogy aznap ezt fogom csinálni. De nem szervezek rá egy már kész programra nyilván. Ez így nem oké, szórakozik az időddel.

2021. márc. 15. 15:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!