Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amber2.0 kérdése:

Kinek mi a véleménye?

Figyelt kérdés
Ki szeretném próbálni az elektromos cigarettát, de a párom utálja. Előtte sosem csinálnám, hisz tudom zavarná. Mikor mondtam megrendelem, akkor elcsendesült, kérdeztem haragszik -e rám, annyi volt a válasza hogy nem, csak csalódott. Őszintén, fájt hallani hogy ennyitől, úgy, hogy csak valami újat szerettem volna kipróbálni. (Életemben nem szívtam semmilyenféle cigit)

aug. 14. 00:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Dohányosként mondom, hogy ne szokj rá, ki se próbáld. Főleg akkor ne, ha zavarja a párodat. 20évig cigiztem, utána 1évig iqost szívtam, most fél éve nikotinmentes e-cigit szívok. A nikotin nem hiányzik, de a szokás rabja maradtam. Hányingerem van a cigifüst és az iqos szagától is. Az ecigi sokkal jobb, de még jobb lenne ha soha nem gyújtottam volna rá. Rohadt nehéz leszokni a nikotinról is, de még nehezebb a szokással felhagyni. Nyilván csak lelkierő kérdése, de ez a része nekem még nem megy. Ne szokj rá. Előzd meg a rászokást azzal, hogy el se kezded. Semmit nem ad a mindennapi élethez, viszont sokat elvesz belőle.
aug. 14. 00:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Még annyit tennék hozzá, hogy én a párom kedvéért szoktam le. Sokszor volt már büszke rám, de ennyire még soha, mint amikor letettem az iqost. Ő már vagy 10éve leszokott és nem dohányzott amikor megismertem. Tudja mennyire nehéz letenni és boldog volt, hogy részben az ő kedvéért is letettem. Magamért is persze. Nagyon zavart hogy cigiszagom és ízem van, annak tudatában, hogy ő nem dohányzik. Így inkább nem cigiztem mellette egyáltalán.
aug. 14. 00:11
 3/10 anonim ***** válasza:
73%
Jobb ötleted nyilván nincs mi mást lehetne rendelni. Aki hülye meg, ..
aug. 14. 00:12
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
Hát én azért lennék csalódott, hogy miért ilyen hülyeségekkel foglalkozik a párom... tanulhatna új dolgokat, elkezdhetne egy új sportot, ha újdonságra vágyik, de nem, sose cigizett, de most birkaszellemből rendelnie kell elektromos cigit... tiszta hülyeség
aug. 14. 00:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha mindenáron bele akarsz próbálni valami felesleges hülyeségbe, vegyél inkább egy vizipipát. Pont ugyanazt az élményt nyújtja mint egy e-cigi, de nem fogod mindenhova magaddal hurcibászni, max esti relaxnak elpipázol egyet.
aug. 14. 00:17
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Én vozolt vettem, el vagyok vele, de nem szoktam rá. Cigit, iqost nem használtam soha. Van, hogy hetekig elő se kerül a vozol se. Ha a páromnak ez gond és nem vagyok dohányos biztos nem kezdenék bele, csak, mert miért ne. Nekem nem volt, akit zavarjon, de nekem nem jött be.
aug. 14. 00:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is csalódott lennék ha a párom valami új alatt függőségeket próbálna összeszedni. A másik az, hogy szakítanék is, nálam kizáró ok a dohányzás minden formája, hát megcsókolni sem bírnálak.
aug. 14. 07:02
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is csalódott lennék, mert a párom feleslegesen mérgezné magát. Ráadásul költséges is. Miért kell ez neked? Örülnél inkább, hogy nincs káros szenvedélyed.
aug. 14. 07:20
 9/10 anonim ***** válasza:

de miért kell ehhez rendelni egy készüléket? nincs egy barátod akihez odamehetsz, elkéred egy slukkra, oké, kipróbáltad és el is felejtheted egyúttal.

ha már van saját készüléked, szinte biztos, h rákapsz.

aug. 14. 11:18
 10/10 anonim ***** válasza:
52%
7 nap alatt kialakul a fuggoseg ha minden nap szivod! Az elektromos cigi is karos, fokent a horgoket cseszi szet azt meg jobban mint a hagyomanyos cigi! Nem menosegbol szoktunk ra ha nem rossz paszbam voltunk bizonyos eletkorban ! Egy dohanyzo!
aug. 14. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!