Üdv mindenkinek! Kinek mi a véleménye,esetleg tapasztalata a Titkosrandi.hu-ról?Ismerkedett-e már valaki onnan,arról? És össze is jöttek,randiztatok?
Lehet találni ott is, nekem nem ott de máshol sikerült. Nem is egyszer. Többször is. Mind aranyos csaj volt. (Egyikükkel néha néha levelezünk ki hogy van, van akivel mai napig tartom a kapcsolatot ha úgy van hogy egyikünknek sincs senkije. Alap esetben barátság de ha kell akkor eü okokból segítünk egymáson.) Azért nem itt mert ide nem regisztráltam :D
Pasiknak taposós. Tehát ha elküldesz 5 üzenetet ne várj sok mindent.
Illetve a magyar oldalakon nem tudom mennyire van jelen, de sok nemzetközi oldalon a szolgáltató maga hoz létre kamu profilokat és AI -t ültet mögé. Így AI csajokkal levelezik udvarol, több féle jellemű van beállítva, de egy közös, mindegyik húzza az időt hogy elő kelljen fizetned minél többet. Ennél még durvább húzások is vannak.
Gyakorin is lehet ha úgy jön össze. Nincs ez megtiltva. Szerencsén és a kettőtök személyiségén múlik.
Csajok sajnos legtöbb esetben a normális pasiknak se írnak vissza egy nyúlfarknyi üzenetet se. Mondván sok üzenetet kapnak. Engem nem sajnált senki mikor el kell küldenem 50 teljesen különböző vicces, bemutatkozó levelet ami nem nyúlfarknyi hogy egy kösz de nem válasz -t kapjak.
Ha ennél komolyabbat válaszol, az már fél orgazmus.
Titkosrandi-t nem ismerem,de két másikon fent vagyok, az utobbi 4 évben 10+ (szex)kapcsolatom volt,illetve van most néhány.
Hosszabbak,rövidebbek.
Férfiként elég nehéz ügy.
Férfi versenyzik,nő válogat.
Sok férfi,kevés nő.
Sok a kamu,álprofil.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!