Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyre több nő várná el, hogy a férfi alkalmazkodjon hozzá mindenben? Miközben ők maguk egy szalmaszálat se tennének keresztbe a másikért.
"Ennek semmi értelme, hogy kiragadod pár incelként viselkedő nő kommentjét és ebből általánosítasz. Ez az oldal halmozottan érintett sértett nőkben, jelentősen torzítja az átlagról alkotott képedet."
Köszönöm hogy ezt kimondtad :) Én se hinném hogy ezek annyira igaz dolgok lennének. Nekem csak az a nagyon fura hogy itt pár sértett nő milyen lazán dobálózik a női felsőbbrendűséggel, hogy mindig a másiknak kell alkalmazkodnia aki a férfi, és hogy ő bármikor szakít mint nő. És ezek eléggé káros válaszok, ha más normális nőket ilyenekkel bujtogatnak. Mivel elég sok a hasonló válasz, egy idő után tényleg beültetik az emberek fülébe a bogarat. Pont mint az idióta konteók, vagy propaganda. Ráadásul sokszor ezek a felpontozott válaszok, aki pedig kifejezi hogy esetleg ez nincs így, abba beleállnak és lepontozzák.
De tudnál legalább egy példát hozni? Mert ez lehet ugyanaz lesz, mint a szőrös pasi, van, akinek a pár szál a szőr, másnak meg a bunda.
Vagy linkelj valamit, ha a kérdésedet az oldal ihlette, nem a tapasztalatod.
23, nem fog ez megint egy sima nő ócsárló spam.
De, hogy válaszoljak, én kkompromisszum alatt azt értem, ami valamelyik, vagy mindkét félnek kellemetlen megoldás, a vita elkerülése végett. Én a konszenzus híve vagyok, ahol mindkét fél valóban elégedett a megoldással, csak, ugye azt komolyabb témákban (ami nem a sószóró...) màr nem opció. Na, ilyenkor szakítani kell, mert a kompromisszumokkal csak vered a szögeket a koporsóba.
Sok ilyen pasi is van...elkell kerülni őket.
Én értem mire gondolsz.
Kompromisszum minden kapcsolatban kell mind2 reszről...különben szr az egész.
Akinek ez nem megy nem kell kapcsolat.
N 32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!