Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy egyre több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyre több nő várná el, hogy a férfi alkalmazkodjon hozzá mindenben? Miközben ők maguk egy szalmaszálat se tennének keresztbe a másikért.

Figyelt kérdés
Megy itt a panaszkodás, hogy a férfiak csak kihasználják a nőket. Közben egyre több válaszban látni, hogy nagyon sok nőnek derogálna a legkisebb alkalmazkodás, kompromisszum is. Tehát mindent a másiktól várnának el. Sőt, a legkisebb nézeteltérés esetén a megbeszélés és kompromisszum helyett a szakítást ajánlgatják egymásnak. Egy párkapcsolat nem így működik, kompromisszumok és alkalmazkodás is van. Mivel két azonos ember nem létezik, egyértelmű hogy lesznek súrlódások, régebben ezt hívtuk összecsiszolódásnak. Nem lehet hogy ezért van ennyi kényszeresen egyedülálló, boldogtalan nő, mert sokan manapság ezt meg akarják spórolni? Mert úgy hallották hogy ez rossz, sőt elnyomás, és azóta is kényszeresen a nem létező tökéletesre várnak?

ma 11:07
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
0%
20, lehet, hogy nekem az nem számít kompromisszumnak, hanem az együttélés velejárója. Pl. a sótartó sem az, nem tudom, hogy ezzel viccel-e a kérdező.
ma 11:50
 22/41 A kérdező kommentje:

"Ennek semmi értelme, hogy kiragadod pár incelként viselkedő nő kommentjét és ebből általánosítasz. Ez az oldal halmozottan érintett sértett nőkben, jelentősen torzítja az átlagról alkotott képedet."

Köszönöm hogy ezt kimondtad :) Én se hinném hogy ezek annyira igaz dolgok lennének. Nekem csak az a nagyon fura hogy itt pár sértett nő milyen lazán dobálózik a női felsőbbrendűséggel, hogy mindig a másiknak kell alkalmazkodnia aki a férfi, és hogy ő bármikor szakít mint nő. És ezek eléggé káros válaszok, ha más normális nőket ilyenekkel bujtogatnak. Mivel elég sok a hasonló válasz, egy idő után tényleg beültetik az emberek fülébe a bogarat. Pont mint az idióta konteók, vagy propaganda. Ráadásul sokszor ezek a felpontozott válaszok, aki pedig kifejezi hogy esetleg ez nincs így, abba beleállnak és lepontozzák.

ma 11:53
 23/41 anonim ***** válasza:
67%

De tudnál legalább egy példát hozni? Mert ez lehet ugyanaz lesz, mint a szőrös pasi, van, akinek a pár szál a szőr, másnak meg a bunda.

Vagy linkelj valamit, ha a kérdésedet az oldal ihlette, nem a tapasztalatod.

ma 11:59
 24/41 anonim ***** válasza:
39%
(De van egy érzésem, hogy nincs a kérdés mögött párkapcsolati tapasztalat, ezért ignorál.)
ma 12:00
 25/41 anonim ***** válasza:
69%
22. Ez a topic egy buborék, kb. ugyanaz a 25 ember kommentelget és pontozza egymást körbe. Nem érdemees felizgatni magad rajta.
ma 12:03
 26/41 anonim ***** válasza:
15%
Akkor az volt a kérdés lényege, hogy ezentúl majd 1 válasz miatt ezt be fogja linkelni mindenhova, hogy a NŐK a sószóró miatt szakítanak.
ma 13:13
 27/41 anonim ***** válasza:
69%
Vegyük a sószórós példát, akivel ilyen kis dologban nem lehet megegyezni, mert kiakad, legyen bármilyen nemű is, szerintem nem alkalmas az együttélésre, mindenen hisztizni fog. De hogy a kérdésre próbáljak válaszolni, mindenkinek más fér bele alkalmazkodás téren, van, aki sokkal rugalmasabb, mint az átlag, van, aki pedig abszolut ragaszkodik csakis a saját elképzeléseihez. Sokan a kicsi kompromisszum kötést is már megalkuvásként értékelik, mások az alkalmazkodásra, mint tudatos párkapcsolat építésként tekintenek. Egy a lényeg, mindenről őszintén kéne tudni kommunikálni és törekedni a harmónia fenntartására. Ha túlságosan eltér a két ember igénye, szokása, célja, akkor szétmenni.
ma 13:20
 28/41 anonim ***** válasza:
9%

23, nem fog ez megint egy sima nő ócsárló spam.

De, hogy válaszoljak, én kkompromisszum alatt azt értem, ami valamelyik, vagy mindkét félnek kellemetlen megoldás, a vita elkerülése végett. Én a konszenzus híve vagyok, ahol mindkét fél valóban elégedett a megoldással, csak, ugye azt komolyabb témákban (ami nem a sószóró...) màr nem opció. Na, ilyenkor szakítani kell, mert a kompromisszumokkal csak vered a szögeket a koporsóba.

ma 13:30
 29/41 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem azért, mert a szülők rosszul nevelték őket, sok mindent rájuk hagytak.
ma 14:49
 30/41 anonim ***** válasza:
100%

Sok ilyen pasi is van...elkell kerülni őket.

Én értem mire gondolsz.

Kompromisszum minden kapcsolatban kell mind2 reszről...különben szr az egész.

Akinek ez nem megy nem kell kapcsolat.

N 32

ma 15:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!