Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyre több nő várná el, hogy a férfi alkalmazkodjon hozzá mindenben? Miközben ők maguk egy szalmaszálat se tennének keresztbe a másikért.
"Tehát ha neked nem tetszik hogy ő a sószórót az asztal bal oldalára rakja, mert szerinted középre kell, akkor azonnal szakítasz?"
Csúsztatsz. Soha senki nem szakított még egy sószóró miatt. Ott más problémák vannak a háttérben. (pl. nem szerelmes már)
Na azért ez így, konkrét példa nélkül elég értelmetlen megint...
Mire gondolsz pontosan? A nő legyen mindig tipptopp, cserébe nézze el a férfinek, hogy kövér?
Vagy a nő tegyen mindig rendet a férfi után cserébe a férfi hadd csinálja a kupit?
Hagyjuk már ezt az ordenáré baromságot. Minden kapcsolatban élő nő (férfi is) elnézi, elfogadja a párja rosszabb tulajdonságait (mivel mindenkinek van ilyen) a jókért cserébe.
NEKED nem nézik el, VELED nem kötnek a nők kompromisszumot. Minden más kapcsolatban élő férfivel viszont igen.
Persze hogy nem! De akkor a 7-es pl miről beszél? Én erre hoztam példát, hiszen ő mondta ezt is hogy igen, akkor ő szakítana egyből. És beidézte rá ezt a soromat: "tehát ha a férfi nem akar szakítani egy bármilyen pitiáner apró nézeteltérés miatt, akkor alkalmazkodjon ő mindenben?" Na erre volt az én példám pitiáner nézeteltérésre a sószóró. Amire ő beközölte hogy szakítana :D
Ez is csak azt erősíti meg, hogy manapság egyre több nő elvárná hogy a férfi alkalmazkodjon mindenben. Vagy ha nem, akkor a nő már dobja is el őt. Vagy ha tényleg nem az van hogy mindenféle pitiáner dolog miatt ez történik, akkor pl itt az oldalon mégis miért van sokszor így beállítva? Az 1-es és 7-es komment az élő példa rá. És sok más kérdés alatt is hasonló hozzáállás szerepel. Vagy akkor ha apróságokért mégsem szakítanak az emberek, nem lehet hogy ezek a válaszok csupán másokat hergelő hazugságok?
"jobb egyedül mint kapcsolatban"
Azt írtam az első válaszomban is, hogy egyedül jobb, mint *kompromisszumos* kapcsolatban.
16, a te pitiáner kompromisszumod tényleg a sószóró? Konkrétan?
Összevesztetek, hogy hol legyen a sótartó. Ő A-t mondott, te B-t. Annyira nem volt pitiáner dolog, hogy bármelyikőtök elengedje, hanem azt mondtad, legyen C. Erre ő azt mondta, ha nem A lesz, szakítok.
Ez történt? És ez történik veled folyamat? Valóban pitiáner dolgok ezek?
17. "Azt írtam az első válaszomban is, hogy egyedül jobb, mint *kompromisszumos* kapcsolatban."
Minimális kompromisszumra szükség van ahhoz, hogy valakivel együtt élj. Lehetséges, hogy te nagyon szűk határokat húzol meg, ami tök rendjén van, de nulla alkalmazkodási képességgel / hajlansósággal nem működik egyetlen kapcsolat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!