Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy egyre több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyre több nő várná el, hogy a férfi alkalmazkodjon hozzá mindenben? Miközben ők maguk egy szalmaszálat se tennének keresztbe a másikért.

Figyelt kérdés
Megy itt a panaszkodás, hogy a férfiak csak kihasználják a nőket. Közben egyre több válaszban látni, hogy nagyon sok nőnek derogálna a legkisebb alkalmazkodás, kompromisszum is. Tehát mindent a másiktól várnának el. Sőt, a legkisebb nézeteltérés esetén a megbeszélés és kompromisszum helyett a szakítást ajánlgatják egymásnak. Egy párkapcsolat nem így működik, kompromisszumok és alkalmazkodás is van. Mivel két azonos ember nem létezik, egyértelmű hogy lesznek súrlódások, régebben ezt hívtuk összecsiszolódásnak. Nem lehet hogy ezért van ennyi kényszeresen egyedülálló, boldogtalan nő, mert sokan manapság ezt meg akarják spórolni? Mert úgy hallották hogy ez rossz, sőt elnyomás, és azóta is kényszeresen a nem létező tökéletesre várnak?

ma 11:07
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
29%

Nem várok el senkitől semmit, de kompromisszumot sem kötök, mert az lassan ölné meg a kapcsolatot.

Egyedül boldogabb vagyok, mint egy kompromisszumos kapcsolatban.

ma 11:09
 2/28 anonim ***** válasza:
84%
1-es, kompromisszum nélkül senkivel nem lehet együtt élni.
ma 11:10
 3/28 anonim ***** válasza:
44%
Én férfiakat látok itt rinyálni, hogy nem bírják a magányt.
ma 11:11
 4/28 A kérdező kommentje:
1-es, tehát ha a férfi nem akar szakítani egy bármilyen pitiáner apró nézeteltérés miatt, akkor alkalmazkodjon ő mindenben? Igazából ez pont a kérdésem erősíti meg.
ma 11:12
 5/28 anonim ***** válasza:
67%

"1-es, kompromisszum nélkül senkivel nem lehet együtt élni."

És nem is élek.

ma 11:12
 6/28 anonim ***** válasza:
85%
Nem mondhatod meg senkinek hogyan álljon egy párkapcsolathoz. De ha zavar egy pár nő viselkedése akkor veled van a gond egyértelműen. Miért nem tojsz rá a véleményükre? Én nem foglakozok olyanokkal akik nem hajlandóak kompromisszumot kötni. Nincs rájuk szükségem. Te miért nem tudsz örülni annak, hogy olyan nőkkel nem kell törődni mert még esélyt sem adnak és legalább nyugodtan vagy nélkülük?
ma 11:13
 7/28 anonim ***** válasza:
69%

"tehát ha a férfi nem akar szakítani egy bármilyen pitiáner apró nézeteltérés miatt, akkor alkalmazkodjon ő mindenben?"

Nem. Akkor én szakítok.

Bár én ott kezdem, hogy eleve össze sem jövök azzal, akivel nem illünk össze.

ma 11:14
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Piac, láthatatlan kéz. Mindig az alkalmazkodik többet, aki hátrányosabb helyzetben van a párkeresési piacon.
ma 11:20
 9/28 A kérdező kommentje:
Tehát ha neked nem tetszik hogy ő a sószórót az asztal bal oldalára rakja, mert szerinted középre kell, akkor azonnal szakítasz? Mert nem illetek össze? Pedig nincs két teljesen azonos ember, és a tökéletesség is csak illúzió. Minden kapcsolatban lesznek nézeteltérések, ez természetes. Csak nekem kicsit fura, ahogy itt egyesek manapság erre tekintenek. És amit követendő példának állítanának be.
ma 11:22
 10/28 anonim ***** válasza:
52%
Ha ez megnyugtat Kérdező, az általad leírt nők szinte kivétel nélkül magányosan, a saját elvárásaik és illúzióik rabságában öregszenek meg.
ma 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!