Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért tett úgy, mintha végig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tett úgy, mintha végig támogatna, de az utolsó pillanatban manipulálni kezdett?

Figyelt kérdés

Szerettem volna doktori iskolába járni, úgy tűnt, támogat benne.

A tervet majusban kellett leadni , juliusban volt az interju.

Majd januàrban elkezdte pedezgetni a babatemat. Gondoltam szuper, az osztondij havi 140 ezért, szívos vagyok, az első két évben meg birnam is.

Majd tavasszal "kihelyezett" külföldi allasajanlotak, lehetosegeket, hogy melyik orszagban lenne a legjobb babazni.

Majd elkezdte rationalizani, hogy a doktori csak rontja az eselyeket, meg mi lesz a munkammal, meg felesleges...

nov. 3. 19:23
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy ez most ironikus 😃😃
nov. 3. 19:44
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
De szeretnék én ilyen nőt magamnak. Legalább támogatna hogy tanulok
nov. 3. 19:47
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, felé kerülsz. Nem akarja ezt. Az egyetlen módja ma annak, hogy egy nőt rabszolgává tegyenek, az az anyaság. Soha nem hagyd magad rábeszélni, csak ha egyedül is menne, akkor vállald.
nov. 3. 21:01
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Talán attól tartott, hogy okosabb, tanultabb leszel nála?
nov. 3. 21:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Mennyi idősek vagytok? Nem ér rá a baba a doktori után? Ha ezt szeretnéd, ne mondj le róla, ne hagyd hogy elbizonytalanítson!
nov. 4. 12:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!