Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tett úgy, mintha végig támogatna, de az utolsó pillanatban manipulálni kezdett?
Szerettem volna doktori iskolába járni, úgy tűnt, támogat benne.
A tervet majusban kellett leadni , juliusban volt az interju.
Majd januàrban elkezdte pedezgetni a babatemat. Gondoltam szuper, az osztondij havi 140 ezért, szívos vagyok, az első két évben meg birnam is.
Majd tavasszal "kihelyezett" külföldi allasajanlotak, lehetosegeket, hogy melyik orszagban lenne a legjobb babazni.
Majd elkezdte rationalizani, hogy a doktori csak rontja az eselyeket, meg mi lesz a munkammal, meg felesleges...
De 3 honap múlva kulfoldre akart koltozni. Ez nem így mukodik.
A baba megoldhato lett volna... kethetente egy konzultacio, néhány publikacio, konferencia.
Kérdező, akkor egyértelműen leírom neked, hogy a fenti írásod értelmezhetetlen, abból a szempontból, hogy az ilyen olyan kitalált dolgai, hogy mit akar(tok) csinálni közül melyik üti a másikat, melyikkel van probléma, melyikkel nincs.
Úgy értettem, a baba biztos keresztülvágja a dolgot. De könyörgöm még azt se tudjuk, melyikőtök szülné azt a babát!! :D Fogalmazz már érthetőbben!
Nem magyar a telefonom, beleorulok, mire leirok egy mondatot.
Azt mondta, támogat a doktorimban... három honap múlva felhozta a csaladalapitast... három honap múlva a kulfoldre koltoztest. Absolut nem szamolt azzal, hogy ha elkezdem a doktorit, meg 4 évig itthon leszunk.
Jajj basszus kérdező, nehogy már érthetően fogalmazz, amikor te akarsz választ kapni a kérdésedre! Hát persze hogy ne, nyafogj a telefonod miatt, majd mi gondolatot olvasunk! Ne mááár :D
Oké, akkor ahogy te is ilyen káoszos ember vagy, ő is, pont illetek egymáshoz. Láthatóan nem eléggé felnőtt és érett a partnered, csak csapong! Ennyi, nem biztos, hogy szándékosan szabotál, csak finggja nincs az életről! Beszéljétek meg!
Nő vagyok, ő férfi. Egyetemen dolgozom, nem oktatóként, páromnak is van munkája.
A párom tudta, hogy az egyetemen akarok maradni, amihez doktorálni kell, de kb. fél éve külföldről meg a kinti családalapításról beszél. Nyár óta pedig a doktori hátrányáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!