Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi az amit abszolút nem tudsz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi az amit abszolút nem tudsz megérteni a párodban?

Figyelt kérdés

Bárhogy próbáltad meg, végül nem ment és vége lett.

Előfordul hogy ez több év után "merül fel"?

nov. 3. 10:42
 1/9 anonim ***** válasza:
62%

Minek van velem pl ha társkerezik talonozik nőzik ismerkedik?

Mert én magamat értem hisz én azzal vagyok aki nekem tetszik akit szeretek soha nem is kéne más.

De a másik?

nov. 3. 11:11
 2/9 anonim ***** válasza:
42%
Ugyanaz a szitu mint a 2. Nál.
nov. 3. 11:14
 3/9 anonim ***** válasza:
47%

nincs humora

pedig amúgy szinte tökéletes

nov. 3. 11:30
 4/9 anonim ***** válasza:
13%
#2 moooo magaddal beszèlgetsz?🥳
nov. 3. 11:41
 5/9 anonim ***** válasza:
45%
Hogy fáradt állandóan és semmihez nem volt kedve. Nem emiatt lett vége, de ennek örülök, hogy nem úgy telik a hétvége, hogy ugyan lenne itt egy ember, akivel programozhatnánk, de ő inkább döglik a kanapén. (Nem velem volt baja, ha a haverok hívták, akkor is olyan szenvedéseket lenyomott, mire elindult, csak azért erőltette meg magát, mert azok ritka alkalmak voltak.)
nov. 3. 11:47
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Miért pakolászik mániákusan.
nov. 3. 13:29
 7/9 anonim ***** válasza:

Olyan nem volt, hogy kezdettől zavart benne valami, de évekig elfogadtam, aztán X év után amiatt szakítottam volna.

Olyan igen, hogy mikor összejöttünk, akkor elfogadtam, hogy ő ilyen, ez van, senki sem tökéletes. Aztán az évek során egyre durvult a helyzet, plusz jöttek hozzá új problémák is, amik összefüggtek az eredeti gonddal.

nov. 3. 14:08
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Az elején csak az, hogy hogy tud ennyire igénytelen lenni (tisztaság, pontosság, stílus stb.), és ráfogni mindent arra, hogy a gyerekei miatt nincs ideje/energiája semmire.

De legalább később már nem lepett meg annyira, hogy megcsalt.

nov. 3. 17:03
 9/9 anonim ***** válasza:
62%
Hogy miért nem támogat, miért elégszik meg azzal, ami van
nov. 3. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!