Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudik? Bővebben lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudik? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Párom az utóbbi időben rákattant a facebook-ra. Sokadjára látom,hogy meg van neki nyitva,de amint a közelébe kerülök,bezárja és tagadja,hogy nézegetné vagy chatelne. Gyakran mondja,hogy erre vagy arra nem ér rá velem, mert dolgoznia kell és már megy is a facebook. Nekem ez gyanús lett. Korábban alig használta, nem is írtam neki ott,mert szinte soha nem volt elérhető. Most reggel az első dolga belépni,napközben is gyakran fent van,mindig akkor,ha nem vagyok a közelében vagy gyorsan kilép és hajnalig ez megy,általában még hajnali 2-4 körül is többször fent van. Természetesen mindent tagad. Először azt mondja,nem is használja,tévesen mutatja aktívnak, majd azt mondja,igen,beléptem,de csak ezért vagy azért. Az nem zavar,ha facebookozik, engem is be tud néha szippantani. De miért kell hazudni,engem nézni hülyének és kioktatni,hogy csak képzelődök, amikor magam is látom és ellentmond magának?

okt. 31. 09:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy nincsen közös programotok. Csak otthon ültök egész nap? Menjetek uszodába, hétvégén kirándulni, és akkor nem fog a fb-kal foglalkozni, hanem eltereli a figyelmét a túra, és jól érzi magát chetelés nélkül is.
nov. 1. 15:36
 12/16 A kérdező kommentje:
Lenne közös program, mert mindig próbálok szervezni,de "sosem ér rá". Itthon filmezés, olykor mozi. Ennyi a program. Csak amikor azt mondja, nem ér rá,akkor is elcseszi az időt a közösségi médiával,de ha szóvá teszem, felhúzza magát,tagad,hárít. Mert nekem semmi közöm hozzá,mit csinál vagy kivel chatel.De már meguntam. Tegnap is el kellett ugranom valahova,mondta,ő olvas mert haladni akar a könyvével. Abban a pillanatban,ahogy kitettem a lábam az ajtón,már ment a facebookra, majd nem sokra rá elment otthonról. Továbbra is hajnalig nyomja,de most legalább láttam,hogy nem a hírfolyamot pörgeti,hanem chatel. Természetesen nem mondta meg,kivel beszélget hajnali 3-4 órakor. Nekem ennyi elég a szakításhoz.
nov. 2. 09:55
 13/16 anonim ***** válasza:
47%

"Nekem ennyi elég a szakításhoz."

Szerintem is elég.

nov. 2. 10:22
 14/16 anonim ***** válasza:

"2-es nem számoltam el. Későn kel és általában hajnalig fent van. Többször megébredtem már mellette a telefonja fényére,miközben háttal volt nekem és azt láttam,hogy facebookozik vagy messengerezik."

Későn kel és mellette még dolgozik is napi 8-10 órát?

Hogy bírja?

Vagy nem dolgozik? Te tartod el?

nov. 2. 17:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Én dobnám ez fix.
nov. 2. 17:40
 16/16 A kérdező kommentje:
14 mit nem értesz? Hajnalig fent van ,későn kel, estig dolgozik és a saját főnöke. Gyakran panaszkodik,hogy keveset aludt,de ha szólok neki,hogy akkor talán ne a mobilját nyonkodja,megmagyarázza, hogy azért csinálja,mert nem tud aludni.
nov. 3. 01:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!