Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért hazudik? Bővebben lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudik? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Párom az utóbbi időben rákattant a facebook-ra. Sokadjára látom,hogy meg van neki nyitva,de amint a közelébe kerülök,bezárja és tagadja,hogy nézegetné vagy chatelne. Gyakran mondja,hogy erre vagy arra nem ér rá velem, mert dolgoznia kell és már megy is a facebook. Nekem ez gyanús lett. Korábban alig használta, nem is írtam neki ott,mert szinte soha nem volt elérhető. Most reggel az első dolga belépni,napközben is gyakran fent van,mindig akkor,ha nem vagyok a közelében vagy gyorsan kilép és hajnalig ez megy,általában még hajnali 2-4 körül is többször fent van. Természetesen mindent tagad. Először azt mondja,nem is használja,tévesen mutatja aktívnak, majd azt mondja,igen,beléptem,de csak ezért vagy azért. Az nem zavar,ha facebookozik, engem is be tud néha szippantani. De miért kell hazudni,engem nézni hülyének és kioktatni,hogy csak képzelődök, amikor magam is látom és ellentmond magának?

okt. 31. 09:25
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%

Hogy miért hazudik? Nyilván titkol valamit.

Odaállhat eléd, és mondhatja a szemedbe, hogy másvalakivel chatel a helyzet akkor sem változik.

Szembesítsd, nyilván tagadni fog mindent. De ha nincs titkolnivaló, akkor miért ideges?

okt. 31. 09:29
 2/16 anonim ***** válasza:

"Most reggel az első dolga belépni,napközben is gyakran fent van,mindig akkor,ha nem vagyok a közelében vagy gyorsan kilép és hajnalig ez megy, általában még hajnali 2-4 körül is többször fent van."

Ezt elszámoltad. Mikor alszik? 4-től 6-ig?

okt. 31. 09:37
 3/16 anonim ***** válasza:
54%
Na vajon miért? Mert valakivel csetel. Ha csak simán a facet görgetné, nem rejtegetné előtted.
okt. 31. 09:42
 4/16 anonim ***** válasza:
51%
Töltsetek együtt több időt, menjetek a szabadba, stb...
okt. 31. 09:49
 5/16 anonim ***** válasza:
Mert vaj van a füle mögött és hiába szembesíted, kiabálsz rá akkor se fogja bevallani. Jobban teszed ha szakítasz vele.
okt. 31. 10:14
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Valakivel beszélget ott, akivel nem kéne és azért titkolja, mert baromira pipa lennél, ha tudnál róla. Hogy megtudd az igazat, az egyetlen módja ha teszed a tudatlant, nem érez veszélyt, nem töröl semmit aztán egy óvatlan pillanatban megkéred, hogy lépjen be és mutassa meg az üzeneteket, ha nincs mit titkolnia, ez nem okozhat gondot. Az ilyenek mögött 2 dolog szokott állni: harmadik fél, vagy meglepetés szervezése. Úgy is kiderül melyikről van szó. Ne hagyd magad!
okt. 31. 10:52
 7/16 anonim ***** válasza:
#6 Meglepetés az biztos lesz, de nem pozitív. Azt nem beszélik ki hajnalig. 😂
okt. 31. 10:59
 8/16 anonim ***** válasza:
de folyatamosan chatel? mert ha nem, akkor eléggé esélyes egy másik forgatókönyv: egyszerűen ráfüggött mint állat, fél órát nem tud ellenni hírfolyamgörgetés nélkül, egyúttal szégyelli előtted, hogy milyen felszínes gyarlóságokkal k.rja el az élete óráit.
okt. 31. 14:42
 9/16 A kérdező kommentje:
2-es nem számoltam el. Későn kel és általában hajnalig fent van. Többször megébredtem már mellette a telefonja fényére,miközben háttal volt nekem és azt láttam,hogy facebookozik vagy messengerezik.
okt. 31. 23:29
 10/16 A kérdező kommentje:
4-es: töltenék, próbálok is szervezni. Olykor összejön,itt nem ezzel van a gond szerintem.
okt. 31. 23:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!