Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha az exem élvezettel hibáztat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az exem élvezettel hibáztatott maga körül mindenkit, ez nárcisztikus személyiségzavar?

Figyelt kérdés

okt. 31. 04:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem, csak egy tetű.

Amúgy a mindenkit írd körül.. téged, mint az exét nyilván nem kedvelt.

okt. 31. 04:46
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Köpködjük az exeket 3,2,1...🤦
okt. 31. 07:38
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Mindenkinek vannak narcisztikus vonasai. Egy pszichologusnakis idobe telik diagnozist felallitani, ugyhogy kerlek, te ne tedd.
okt. 31. 07:47
 4/7 anonim ***** válasza:

A nárcik nagyon szocializáltak rengeteg mabipulációs technikájuk van és rengeteg barátaik szoc.kapcsolataik.

Akik utálják az embereket meg gyűlölködők stb azok nem nárcik hanem antiszociális vagy szoc.fóbiás emberek.

okt. 31. 08:21
 5/7 A kérdező kommentje:

[link]

Csak innen is tippeltem, olvastam:

" Annak érdekében, hogy a betegek megbirkózzanak szégyenérzetükkel, védekezésként saját érzéseik másokra való kivetítését, az ellentámadást, mások okolását használják, illetve mindent elkövetnek, hogy bebizonyítsák maguknak különleges mivoltukat.

A nárcisztikus embereket általában kora gyermekkorukban éri a sérülés, mely az egészséges énkép kialakulását gátolja. Valószínűleg azt éreztették velük, bármit is tesznek, nem elég jók, alkalmatlanok."

okt. 31. 08:53
 6/7 anonim ***** válasza:
77%

De ez sima emberekben is igy van hogy másokat hibáztatnak maguk helyett.

Van erre a mondás isbhofy más szemében a szálkát magáéban a gerendát se veszi észre

okt. 31. 09:54
 7/7 anonim ***** válasza:
6-os én pl nem hibázratok másokat magam helyett, hiszen én hibáztam, nem más. Beismerem, nem szégyellem. Ezzel minden egészséges mentalitású ember így van.
tegnap 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!