Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ritka kedves, aranyos barátnőm van már évek óta, mindent megkapok tőle, még támogat is, de szex csak havi egyszer van és az sem az igazi. Hiába együtt élünk. Hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Nem tudok így aludni, dolgozni, tanulni stb állandóan a szexen jár az eszem és nem tudok semmire sem koncentrálni.okt. 29. 02:01
31/34 anonim válasza:
30. Valahogy én ezt még sosem tapasztaltam, és nem csak szexben nem. Dehát ugye ilyen a férfi lét. Tudom fogadjam el…..
32/34 anonim válasza:
Akkor most már elsajátíthatod és, ha te is így kommunikálsz mással érzi azt hogy meghallgatod fontos számodra és nem bántani kritizálni(és ne is kritizáld!) akarod hanem beszélgetni akarsz ha arra törekszel hogy lenne mindkettőtöknek jobb legyen. Ha szeretetteljesen fordulsz felé. Ha érezteted vele, hogy nem benne van a baj, ha magára veszi. Ha megadod neki a teret érdeklődsz van e valami ami őt érdekli
33/34 anonim válasza:
És mire megye vele, ha vissza meg semmit nem kapok ebből?
34/34 anonim válasza:
Azért én azt megjegyezném, hogy ha kimondasz valamit, akkor ne sértődj meg, ha valahogy reagálnak rá, és az nem az a reakció, amire számítottál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!