Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ritka kedves, aranyos barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ritka kedves, aranyos barátnőm van már évek óta, mindent megkapok tőle, még támogat is, de szex csak havi egyszer van és az sem az igazi. Hiába együtt élünk. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Nem tudok így aludni, dolgozni, tanulni stb állandóan a szexen jár az eszem és nem tudok semmire sem koncentrálni.

okt. 29. 02:01
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
73%
Szakíts.
okt. 29. 02:20
 2/34 anonim ***** válasza:
11%
Keress egy szeretőt!
okt. 29. 02:24
 3/34 anonim ***** válasza:
61%
Beszéltél már vele erről egyáltalán?
okt. 29. 03:53
 4/34 anonim ***** válasza:
61%
Nőnél is lehet lelki oka, akár érhette egy trauma. Viszont ezt tényleg meg kell beszélnetek, és meg kell oldanotok, de ez lehet, hosszú idő, és Te türelmed és a Te lelki támogatásod is szükséges. Biztos, hogy erre hosszú távon van megoldás. Nagyon óvatosan hozd fel Neki, hogy Neked kevés a szex, ha elsőre nem beszél erről mert valami hatalmas trauma érte, akkor legyél nagyon türelmes! A megoldáshoz Ő kell jobban, de Te is nagyon kellesz hozzá. Kitartást és sok sikert! És becsüld még, hogy ilyen párod van! Tényleg nagyon nehéz dolog ez, és ez tényleg nagyon nehéz menet lesz. Őt is és Téged is ismeretlenül is nagyon sajnállak. Nekem férfiként hosszú ideig nem ment, most van egy párom, akit ilyen jellegű trauma is ért, én meg nem tudtam, mert szegénykém még nekem sem merte elmondani, azt mondta, hagyjam el ha úgy gondolom, nem hagyom el, mert mi összetatozunk, komoly terveink vannak együtt. Szóval tudom, hogy Neked is nagyon nehéz, de valószínűleg Neki sokkal nehezebb, de ezt csak Ő tudja. És bár férfiként voltak ilyen problémáim, de ha írsz privátban, adok egy-két nevet, tanácsot még. Kitartást és sok sikert Neki, Neked, Nektek! Az amúgy látszik az írásodból hogy nagyon szereted, habár ezt nem tudom, hogy hogyan csinálod, de minden nap többször írd és mondd el Neki, hogy nagyon szereted, és éreztesd is Vele! Nyilván nem igen ismerlek Titeket, de a leírásodból úgy tűnik, hogy nagyon szereted és Ő is Téged. Csak óvatosan, türelmesen, de ügyesen!
okt. 29. 04:52
 5/34 anonim ***** válasza:
79%
Nem egymást keresitek.
okt. 29. 06:07
 6/34 anonim ***** válasza:
83%

Vele is kéne beszélned, nem csak itt kibeszélned.

Az aranyosság, cukiság jelzőket egyáltalán nem használjuk szexistennőkre.

Majd sokkal később, évek múlva, ha már kiélted magad szex terén, visszasírod ezt a kapcsolatot. De valószínűleg most másra van szükséged.

okt. 29. 06:09
 7/34 anonim ***** válasza:
0%

Minek beszéljen erről?

Utána megfelelési kényszerben lesz a csaj, és ő lesz rosszul a kapcsolatban.

Hogyne, ivartalanítsa magát, és feleljen meg a nőjének, nem?

Remek tippek, csámpásroziéktól.

Ha meg megcsalja a nőjét, akkor még csak véletlenül se a fap.na lesz a hibás, mert lövése nincs a férfiak igényeiről...

okt. 29. 06:41
 8/34 anonim ***** válasza:
7%

Vagy megküzdesz a traumáival, vagy szakítasz vele minél előbb. Más opció nem nagyon van.

Ja és természetesen sosem fogja visszaadni, hisz ő nő, neki szabad, neked meg nem. Szóval ezt mérlegeld.

okt. 29. 06:48
 9/34 anonim ***** válasza:
0%
Szexelj valaki mással. Utána tudni fogod a megoldást.
okt. 29. 06:49
 10/34 anonim ***** válasza:
66%
Mit mond, mi miatt nem kívánka gyakrabban? Nyilván ettől függ a következő lépés.
okt. 29. 08:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!