Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ritka kedves, aranyos barátnőm van már évek óta, mindent megkapok tőle, még támogat is, de szex csak havi egyszer van és az sem az igazi. Hiába együtt élünk. Hogyan tovább?
Továbbra se értem, miről beszélsz. Páromnak nem hogy egy hete, de 16 éve van “baja” (eü) és lesz is élete végéig, semennyire nincs vége a világnak meg semmi hasonló sületlenség amikről írkálsz. Normális kapcsolatban támogatják egymást az emberek, oda-vissza. Gondolom valaki nagyon megbántott, de fölösleges mindenkire kivetítened ezt.
Hülyeség csak a gyakorin pár nő válaszából ezt következtetést levonni.
Attól még hogy valamiért nincs annyi szex közel sem biztos hogy azért, mert nem szeretné. Ezer oka lehet. Nem vagyunk egyformák.
Ha szereti a kérdező megéri beszélgetést kezdeményezni. Csak úgy, hogy abba ne hibáztatás legyen hanem igényeink kifejezése. Fontos dolog a szexről beszélni úgy is hogy nem az megy állandóan hogy így megbasznám úgy megbasznám így nem kapok szexet fasz ki van miért nem vagy aktívabb miért nekem kell. Inkább fekszek le egy kurvával. Nézd milyen jó az a csaj. Neked még ilyen melled sincs. Miért nem borotválkozol rendesen. Ma is fáj a fejed mi.
Hanem értelmesen beszélgetni arról, hogy pl kívánlak én mi az amit szeretnék. Mit tudok nyújtani hogy neked jobb legyen. Én ezt kipróbálnám. Mi lenne ha ma csak összebújnánk. Szeretnék veled többet szeretkezni lehetséges vagy van valami akadálya. Te szeretsz velem együtt lenni? Mit szeretsz benne a legjobban? Mi lenne ha ma a szabadban csinálnánk benne lennél? Ma éjszaka én akarlak irányítani lehetséges hogy átenged magad
Nem csak a férfiaktól és nem elvárás, de megkönnyítené a mindennapokat. És mivel a férfiaknak azért többnyire nagyobb a libidójuk, mint a nőknek így több férfit érint a probléma, mint nőt.
De az lenne a jó ha mind két fél tudna egymásnak kommunikálni a szexről is persze ehhez kell egy bizalom is.
Természetesen van amikor az egyetlen megoldás az ha kapcsolatnak vége lesz (nem a megcsalás) ha a két fél annyira nem passzol egymáshoz.
De előtte azért érdemes megjárni a köröket beszélgetni főleg ha szereted az illetőt. Meg lehet azzal, hogy ő is mond dolgokat te is fejlődsz nem csak a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!