Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ritka kedves, aranyos barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ritka kedves, aranyos barátnőm van már évek óta, mindent megkapok tőle, még támogat is, de szex csak havi egyszer van és az sem az igazi. Hiába együtt élünk. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Nem tudok így aludni, dolgozni, tanulni stb állandóan a szexen jár az eszem és nem tudok semmire sem koncentrálni.

okt. 29. 02:01
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
0%

Aki nem akar gyakran szexelni, az nem vonzódik hozzád.

Te tudod hogy mire van szükséged.

Keress mást ha neked ez így nem jó.

Ráeröltetni kockázatos mert még szakíthat is veled.

okt. 29. 10:54
 12/34 anonim ***** válasza:
100%

Hú azért ez nagyon meredek kijelentés. Volt a múltban pl olyan eü gondom ami miatt hónapokig alig volt szex, az eü problémámnak pedig semmi köze nem volt ahhoz, hogy mennyire vonzódtam/vonzódok a páromhoz. Túl egyszerüen látod a világot.

Tisztázni kéne hogy a kérdező párjánál mi az oka ennek, hogy ilyen ritkán akarja. Egy lehetsèges ok a sok közül a vonzalom hiánya, de ezer más oka is lehet a dolognak.

okt. 29. 10:59
 13/34 anonim ***** válasza:
9%

12. Aminek megoldása természetesen a férfit terheli….

Ha neki nem menne, akkor meg jogosan kuka, a nő bármiféle erőfeszítése meg balekság…..

okt. 29. 11:03
 14/34 anonim ***** válasza:
76%

Miről beszélsz és miért nekem írod?

okt. 29. 11:05
 15/34 anonim ***** válasza:
11%
14. Ha a nőnek van baja, a férfi mindent tegyen meg, és mindent viseljen el, ha a férfinak, akkor meg azonnal számítás, csak a egy balek nő foglalkozik azzal hogy a férfinak jó legyen.
okt. 29. 11:08
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

"Aki nem akar gyakran szexelni, az nem vonzódik hozzád."

Ez nem így van. Akinek semmi tapasztalata, az gondolja ezt.

okt. 29. 11:08
 17/34 anonim ***** válasza:
35%
Ajj, fogd már be ezt a szegény férfi sirámot. Mi a francot nyávogsz incelként? Menj verd ki, lúzer buzzi.
okt. 29. 11:10
 18/34 anonim ***** válasza:

Mivel (mint írtam) egészségügyi problémám volt, így nyilván nem a páromnak kellett megoldania, hanem az orvosomnak és nekem. Nem is értem miről beszélsz….

És miért lennék balek amiért szeretem a pàrom??

okt. 29. 11:26
 19/34 anonim ***** válasza:
18. Amikor férfival van probléma, akkor ez megy, hogy ne legyél balak, keress normálisat!
okt. 29. 11:32
 20/34 anonim ***** válasza:
51%

Gondolom függ attól hogy milyen probléma, de amit te írtál (“ csak a egy balek nő foglalkozik azzal hogy a férfinak jó legyen”) az nem balekség hanem alapvető dolog lenne egy normális párkapcsolatban…..

okt. 29. 11:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!