Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 év kapcsolat után még mindig kötelező nekem minden nyaralast,éttermet, születésnapot névnapot,kaját otthonra, nekem fizetni? Máshol hogy megy ez? 42 F
5 ÉV...
Jól néz ki, mi? Csak azért kérdezem (még ha szrrá is leszek pontozva érte szokás szerint), mert nekem, aki nem néz ki jól, alap, hogy semeddig sem fizetnének semmit, felezés van szigorúan, meg félúton találkozás, meg én menjek inkább stb.
Esetleg nagyon házias, gondoskodó.
Azzal ne gyere, hogy csodálatos személyiség, mert már ennyi alapján látszik, hogy nem.
7
Pl azért, mert ha a paism meglátja, hogy a közös bankszámláról fizettem egy dedikált gitárüzletben, akkor tudni fogja, hogy mi a karácsonyi ajándéka.
Vaaagy nem tartom fair-nek, hogy a közös kasszából fizessem a 3 napos balatoni nyaralást a barátnőimmel.
Ettől még vannak közös céljaink, közös megtakarításunk és mindig számíthatunk a másikra, de azért nem vagyunk összenőve - van önálló életünk.
12.
Az a nő akinek ez oké, meg is érdemli.
Jó csaj vagyok esetek többségében (most is) a férfiak fizetnek.
A srác aki nem akart, ment a kukába, hiába nézett ki jól.
Nem kell a szarral megelégedni.
15: Nem kell megelégedni vele, de van, akinek csak az jutna, ezt ne tagadd.
Te jó nő vagy, meg 99,9%, hogy a kérdező nője is az, így persze, hogy...
Én "kukázhatom" a "szrt" (meg is teszem, ha sok-sok évente egyszer felbukkan egy), marad a semmi, ami persze nyilván jobb, de na... egy egész életen át mindig csak a semmi...?
Most azon megy a hiszti, hogy meg kell elégedni azzal, hogy ugyanannyit tesztek a kapcsolatba a pasitokkal? :O
Wtf…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!