Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 5 év kapcsolat után még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaje39 kérdése:

5 év kapcsolat után még mindig kötelező nekem minden nyaralast,éttermet, születésnapot névnapot,kaját otthonra, nekem fizetni? Máshol hogy megy ez? 42 F

Figyelt kérdés
okt. 25. 10:22
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezt korábban kellett volna megkérdezni, mert így kb. ez a status quo, és a nőd azt hiszi, szted is ez a normális, mert nem panaszkodtál eddig miatta. Valószínűleg nem egy az értékrendetek ilyen szempontból. Akkor lett volna átverés, ha azt mondta volna, úgy tett volna, mintha felezős típus lenne.
okt. 25. 11:00
 12/25 anonim ***** válasza:
67%

5 ÉV...

Jól néz ki, mi? Csak azért kérdezem (még ha szrrá is leszek pontozva érte szokás szerint), mert nekem, aki nem néz ki jól, alap, hogy semeddig sem fizetnének semmit, felezés van szigorúan, meg félúton találkozás, meg én menjek inkább stb.

Esetleg nagyon házias, gondoskodó.

Azzal ne gyere, hogy csodálatos személyiség, mert már ennyi alapján látszik, hogy nem.

okt. 25. 11:05
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

7

Pl azért, mert ha a paism meglátja, hogy a közös bankszámláról fizettem egy dedikált gitárüzletben, akkor tudni fogja, hogy mi a karácsonyi ajándéka.

Vaaagy nem tartom fair-nek, hogy a közös kasszából fizessem a 3 napos balatoni nyaralást a barátnőimmel.

Ettől még vannak közös céljaink, közös megtakarításunk és mindig számíthatunk a másikra, de azért nem vagyunk összenőve - van önálló életünk.

okt. 25. 11:06
 14/25 anonim ***** válasza:
0%
Ha nincs pénzed a csajod kényeztetésére, akkor jogos a felvetése:)
okt. 25. 11:15
 15/25 anonim ***** válasza:
0%

12.

Az a nő akinek ez oké, meg is érdemli.

Jó csaj vagyok esetek többségében (most is) a férfiak fizetnek.

A srác aki nem akart, ment a kukába, hiába nézett ki jól.

Nem kell a szarral megelégedni.

okt. 25. 13:40
 16/25 anonim ***** válasza:
64%

15

Szerintem nem sírtak utánad…

okt. 25. 13:44
 17/25 anonim ***** válasza:

15: Nem kell megelégedni vele, de van, akinek csak az jutna, ezt ne tagadd.

Te jó nő vagy, meg 99,9%, hogy a kérdező nője is az, így persze, hogy...

Én "kukázhatom" a "szrt" (meg is teszem, ha sok-sok évente egyszer felbukkan egy), marad a semmi, ami persze nyilván jobb, de na... egy egész életen át mindig csak a semmi...?

okt. 25. 13:45
 18/25 anonim ***** válasza:
79%

Most azon megy a hiszti, hogy meg kell elégedni azzal, hogy ugyanannyit tesztek a kapcsolatba a pasitokkal? :O

Wtf…

okt. 25. 13:47
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Haverom is így nyomja, munka mellett a zasszony elküldi még dolgozni hogy legyen miből tengerparton meg erre arra nyaralni. Egy pénztárca lett, egy Cs I cska.
okt. 25. 13:50
 20/25 anonim ***** válasza:
64%
Nem "ezen megy a hiszti", volt egy kérdés, hogy neki 5 éve "kötelező" mindenfélét állni, tényleg az-e, másoknál is így megy-e ez. Nyilván nem kötelező, másoknál nem így megy, de ő 42 éves felnőtt, érett ember létére mégis megteszi fél évtizede, pedig be is inthetne vagy akár ki is hajíthatná a drágát, mint ahogy azt egyébként nem szép nőkkel a legpiszlicsárébb semmiségekért is lazán, gondolkodás nélkül megteszik. Na de valamit valamiért, és tudjuk, hogy működnek a férfiak, miért hajlandóak még akkor is fizetni tovább, ha már a tökük tele ezzel. Hát akkor ez van, ahogy mondani szokás, egye meg, amit főzött; ha kell a szép pofi meg a jó test, annak ha ezek gazdája megköveteli, meg is kell fizetni az árát.
okt. 25. 13:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!