Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 5 év kapcsolat után még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaje39 kérdése:

5 év kapcsolat után még mindig kötelező nekem minden nyaralast,éttermet, születésnapot névnapot,kaját otthonra, nekem fizetni? Máshol hogy megy ez? 42 F

Figyelt kérdés
okt. 25. 10:22
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

20

De, konkrétan azon megy a hiszti, hogy mennyire szar, ha ugyanannyit kell beletenned a kapcsolatba, mint a pasid. Ha nem hiszed, olvasd vissza…

“Az a nő akinek ez oké, meg is érdemli.” - Mármint azt, hogy egyenlő félként kezelik.

“Nem kell megelégedni vele, de van, akinek csak az jutna, ezt ne tagadd.” - Mármint egy kiegyensúlyozott párkapcsolat, ahol a felek egyenlően fizetnek és egyenlő erőfeszítést tesznek a másik emberért.

Mi olyan borzasztó ebben? Én szép nő vagyok és a pasim jóképű, de eszembe sem jut, hogy micsoda hatalmas áldozat részemről, hogy én is kiveszem a részem a kapcsolat anyagi, érzelmi, fizikai és minden egyéb erőfeszítést igénylő részéből…

Tudod, ettől PÁRKAPCSOLAT. Lehet, hogy neked nem a külsőd, hanem a teljesen eleugaszkodott elképzeléseid miatt nem jut senki.

okt. 25. 14:25
 22/25 anonim ***** válasza:

9

Ti házasok vagytok. Eleve közös a vagyon.

okt. 25. 14:30
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem volt olyan, hogy mindent én fizettem volna. Az első randi költségét én álltam, de utána nagyjából mindíg azonosan fizetünk. Ha te ennyi idő után is minddent fizetsz, akkor nagy balek vagy, mert csak kihasználnak.
okt. 25. 17:46
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Kb első két randi a meghívós, utána felesbe vagy felváltva.
okt. 25. 19:54
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
7~ Ez hülyeség, mi is külön kasszán vagyunk - konkrét okokkal - és ez nem jelent semmi negatívat a kapcsolatra nézve! El lehet felejteni az ilyen leáltalánosításokat és lefitymálásokat, csak mert adott ember a saját életében nem úgy gondolja.
okt. 25. 21:49
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!