Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet túlélni az évek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet túlélni az évek óta tartó társas magányt?

Figyelt kérdés
Tudja hogy nekem nem jó.De nem változtat semmin.Megbeszélés,terápia nem játszanak,mert szerinte nincs probléma.

okt. 24. 13:33
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

És ki kötelez rá, hogy vele élj? Válj el!

Vagy tarts szeretőt.

jan. 5. 23:39
 22/35 anonim ***** válasza:
48%
Menj terápiára egyedül! Ha tudod, hogy nárci a házastársad, akkor abból kell kiutat keresni.
jan. 5. 23:42
 23/35 anonim ***** válasza:
Írjál privátot, kérdező és kitaláljuk!
jan. 5. 23:46
 24/35 anonim ***** válasza:
100%

"Tudja hogy nekem nem jó.De nem változtat semmin."

Te is tudod, hogy neked nem jó, és te sem változtatsz semmin! Még nem fáj eléggé. Ha a szenvedésnyomás eléri a maximumot, akkor elindulsz.. Ha tudod, hogy nárci, akkor azt is tudod, hogy pontosan leszarja, hogy neked nem jó! Figyelmen kívül hagy, és ami nagyobb baj, te is figyelmen kívül hagyod saját magad.

jan. 5. 23:53
 25/35 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval, nem olyan rossz neked ha 13 éve vele élsz. Egyébként én dobálóznék nárcisztikus jelzővel ha pszichológus nem állapította meg. Ha nem tetszik a helyzet majd lelépsz gyerekestül ha van/vannak. Ennyi.
jan. 6. 14:46
 26/35 anonim ***** válasza:
*Egyébként én NEM dobálóznék nárcisztikus jelzővel ha pszichológus nem állapította meg.
jan. 6. 14:47
 27/35 anonim ***** válasza:
79%
*pszichológus sose fogja megállapítani, lévén, hogy az illetők általánosan azt hiszik, hogy ők úgy tökéletesek, ahogy vannak, a hiba csakis a világban lehet, de minimum a társukban. Az utolsó dolog lenne, hogy szakemberhez forduljanak önszántukból.
jan. 6. 15:09
 28/35 anonim ***** válasza:
64%

Rendben van, de ha a kérdező NEM pszichológus akkor miért döntötte el, hogy nárci? Simán lehet egoista görény, sőt vigyázz mert lehet a kérdező nárcisztikus ha már olyan könnyen "megállapította", hogy az és még itt panaszkodik rá október 24-e óta.

Egyébként mindenkiben megvan rá a hajlam (igen bennem is, nem veszem ki magam a képletből) úgyhogy kijelenteni, hogy az erősen túlzás.

Érdekes, hogy az, de 13 éve vele van! Hagyjuk már.

jan. 6. 15:17
 29/35 anonim ***** válasza:
57%

"Tudja hogy nekem nem jó.De nem változtat semmin."

Na így beszélnek pont a nárcik. Úgy akarják ahogy elképzelték, ők az "áldozatok" és nem a párjuk akiket erőszakkal akarnak rávenni dolgokra.

Ha nekem valami nem jó, boldogtalan vagyok évek óta akkor lelépek és nem panaszkodok.

jan. 6. 15:19
 30/35 anonim ***** válasza:
35%

28,29

Először is, amilyen "képzett" pszichológusokkal találkoztam, inkább hagyjuk is. Van, amelyiknek még csak fogalma sincsen a nárcizmusról. Én például pont jártam egynél, pont mielőtt elcsesztem volna az életem. Szóba hoztam a páromat, és rosszalló tekintettel belémfojtotta a szót, miszerint csak magammal foglalkozzak. A nárcizmus fogalmáról itt értesültem az oldalon, pont amikor kérdést írtam ki, és az egyik válaszoló felvetette. Nagyon sokat utánaolvastam a témának, ami alapján 1000%-ban ki merem jelenteni, hogy nárcisztikus a párom. Nem is érdekel, mit mondana erre egy szakember, mert előtte biztosan meg tudná játszani magát.

Lelépni meg nem lehet olyan könnyen, nem mindenki olyan talpraesett, vagy engedheti meg magának anyagilag. Az kifejezetten egy szemét feltételezés, hogy x jó sok éve vele vagy, maradtál, hát akkor biztos nincs is vele akkora baj.

jan. 6. 15:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!