Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő miért nem tekint egyenlő félként a férfira mostanság?

Figyelt kérdés

Miért értékeli túl magát?

Mért gondolja ezeket?

"Én hercegnő vagyok"

"Velem hercegnőként kell bánni"

okt. 22. 14:20
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
56%
Micsoda lelki sérült, megcsömörlött, beteg emberek vagytok. Csöpög belőletek a keserűség és a gyűlölet. Főleg a kérdezőből.
okt. 30. 15:39
 32/33 anonim ***** válasza:
64%
Tapló, nagyképű, felfuvalkodótt nőkkel lett tele az internet, itt élik ki magukat. Antinők, semmi de semmi nőiesség nem maradt bennük. Csak a megkeseredettség, mert hiába oszt nekik nagyon jó lapokat az ultra feminista jelenkor, ők még ezzel sem képesek megfelelően élni. Marad a düh, harag, frusztráció és az interneten gorombáskodás a férfiakkal.
okt. 30. 18:16
 33/33 A kérdező kommentje:

30#

Még mindig nem érted, hogy,azzal, hogy te hercegnőnek hívod magadat azt kommunikálod, hogy te több vagy mint más.

Pláne mikor egy nő az ismerkedés alatt ezt hajtogatja a férfinek. Én hercegnő vagyok, velem hercegnőként kell bánni, nekem el kell nézni mert én hercegnő vagyok.. Magyarul kedvezményeket, előnyös megkülönböztetést követelsz magadnak alanyi jogon csak azért mert te kinevezted magadat önkényesen hercegnőnek.

Ha a férfiak maguktól mondanák ezt rád azt mondanám, hogy oké.

De úgy, hogy valaki hasra üt és azt mondja, hogy na én hercegnő vagyok mert ezt gondolom magamról és nekem minden jár mert felsőbbrendű vagyok stb..

Tudom azt mondtad legyél te is herceg.. bocs de én már kinőttem a mesékből és a realitás talaján élek. Nem leszek herceg mert nem születtem királyi családba, de az alapvető tiszteletet és azt, hogy ugyan annyi jogom van nekem is mindenhez mint egy nőnek azt elvárom.

Ezt mindig rohadt fáznak éreztem amikor valaki úgy ismerkedik, hogy mániákusan ajnározza önmagát.

Pont ezekről az emberekről derül mindig ki, hogy belsőleg gázosak..

okt. 31. 08:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!