Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő miért nem tekint egyenlő félként a férfira mostanság?

Figyelt kérdés

Miért értékeli túl magát?

Mért gondolja ezeket?

"Én hercegnő vagyok"

"Velem hercegnőként kell bánni"

okt. 22. 14:20
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
19 Kijelentette, hogy ö hercegnö és ezért nekik több jár
okt. 30. 08:00
 22/33 A kérdező kommentje:
20 mert a nök többségének nincsen csak úgy ha az apuka vagy az ex alá pakolta...
okt. 30. 08:01
 23/33 anonim ***** válasza:

21

Ja, az a 7-es volt.

okt. 30. 08:05
 24/33 A kérdező kommentje:
Akkor a 7-es. A lényeg, hogy dunát lehetne rekeszteni az ilyen nőkkel. A legnagyobb indulatokat a tagadás váltja ki.. hogy nincsenek is ilyen nők, alig vannak, én még ilyet nem láttam tehát nem is létezik ilyen..
okt. 30. 11:06
 25/33 anonim ***** válasza:
0%
Nos az a helyzet, hogy az ilyen nők aránya tényleg elenyésző. Az hogy ti instaszökevényekre izgultok, és tőlük ezt kapjátok... It do be like that, ahogy mondja az angol.
okt. 30. 11:11
 26/33 A kérdező kommentje:

25 se instám, se facebookom még mindig...

Utálom a like vadász, figyelem hiányos, dicséretet követelő nőket.

Úgyhogy nagy rossz úton jársz.

Rengeteg, érdek, felszínes nő van. Te nő vagy Úgyhogy,sosem fogod ezt beismerni mert ha a nőkről valaki rosszat mond azt te személyes támadásnak veszed mert nem tudsz elvonatkoztatni.

És igen minden férfi olyan nőt szeretne aki tetszik neki. De ez nem az insta picsákat takarja még mindig!!!!

okt. 30. 11:19
 27/33 anonim ***** válasza:
Én nem veszem személyes támadásnak, pusztán nem értek egyet az elmondottakkal, illetve semmilyen téren nem tapasztalom, amit írsz. De ennyi. Személyesen engem nem érint.
okt. 30. 11:28
 28/33 A kérdező kommentje:
Mivel nem vagy férfi és nem ismerkedtél nőkkel.
okt. 30. 14:31
 29/33 anonim ***** válasza:
Figyi, az ugye megvan, hogy habár nem akarok megdugni nőket, azért még ISMEREK XX kromoszómával rendelkező emebreket. Beszélgetek ezekkel az emberekkel, ismerem az életüket, látom az interakcióikat.
okt. 30. 15:30
 30/33 anonim ***** válasza:
0%

"Kijelentette, hogy ö hercegnö és ezért nekik több jár"

Nem, cica. Azt jelentettem ki, hogy kurvára megdolgoztam a hercegnőségemért. Tudom, hogy most egy picsának képzelsz el, de egy szürke kisegér vagyok. Rengeteg dolgot elveszítettem, újra kellett építenem magam, egyéni és csoportterápiára járnom, és írtam, így sem leszek soha tökéletes. Senki nem az. De kihozom magamból a legtöbbet, és ugyanezt várom el. Ugyanúgy egy herceget várok el. Ez megvan? A párommal hercegként bánnék, ahogy ő velem hercegnőként.

De hívhatjuk kween-nek, unikornisnak, akárminek, ha a hópihe lelkednek ekkora trigger szó a hercegnő, és nem tudsz napirendre térni felette.

Te is legyél herceg. Nem lesz könnyű, de baromi jó érzés. Drukkolok neked.

okt. 30. 15:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!