Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő miért nem tekint egyenlő félként a férfira mostanság?
Miért értékeli túl magát?
Mért gondolja ezeket?
"Én hercegnő vagyok"
"Velem hercegnőként kell bánni"
25 se instám, se facebookom még mindig...
Utálom a like vadász, figyelem hiányos, dicséretet követelő nőket.
Úgyhogy nagy rossz úton jársz.
Rengeteg, érdek, felszínes nő van. Te nő vagy Úgyhogy,sosem fogod ezt beismerni mert ha a nőkről valaki rosszat mond azt te személyes támadásnak veszed mert nem tudsz elvonatkoztatni.
És igen minden férfi olyan nőt szeretne aki tetszik neki. De ez nem az insta picsákat takarja még mindig!!!!
"Kijelentette, hogy ö hercegnö és ezért nekik több jár"
Nem, cica. Azt jelentettem ki, hogy kurvára megdolgoztam a hercegnőségemért. Tudom, hogy most egy picsának képzelsz el, de egy szürke kisegér vagyok. Rengeteg dolgot elveszítettem, újra kellett építenem magam, egyéni és csoportterápiára járnom, és írtam, így sem leszek soha tökéletes. Senki nem az. De kihozom magamból a legtöbbet, és ugyanezt várom el. Ugyanúgy egy herceget várok el. Ez megvan? A párommal hercegként bánnék, ahogy ő velem hercegnőként.
De hívhatjuk kween-nek, unikornisnak, akárminek, ha a hópihe lelkednek ekkora trigger szó a hercegnő, és nem tudsz napirendre térni felette.
Te is legyél herceg. Nem lesz könnyű, de baromi jó érzés. Drukkolok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!