Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sérelmezi barátnőm?
Ő szóvá tesz dolgokat miközben ő nekem sosem teszi meg azt amiért szól nekem, vagy ha igen nagyon nagyon ritkán teszi.
Szóval azt rögtön észre veszi ha nincs megcsinálva vagy " elmarad".
Az miért ne lenne természetes, hogy ha egymás mellett van a két papucs, akkor nem csak a tiéd teszed el? Szerinted az a normális, ha utazás után csak a te cuccaid pakolod ki a bőröndből és teszed el?
Vagy ez szerinted valami extra figyelmesség, amiért hasra kéne esni és cummantson le hálából?
Utolsó senki nem mondta hogy cummsntson le ez primitívség tőled.
De félre tette a bőrönd mellé az övét is meg az enyémet is. Én tudom hol tartom az enyém. Az ő cuccainál ő tudja mit hova akar tenni.
Mész a pi.chába bótos gyerek!
Tíz éve ott lakik, te meg teszed az agyad, hogy jajj hát ki tudja, hogy hova akarja tenni a cipőit meg a ruháit... Biztos a mélyhűtőbe, vagy a csillàrra aggatja, hát ki tudja... Biztos nem csak úgy behajtogatja a szekrénybe...
Annyira szànalmas, hogy ebből is képes vagy játszmàzást csinálni, hogy na vajon mit tesz meg érted.
Amúgy a legnagyobb áldozatot meghozta: annak ellenére veled maradt, hogy átbaxtad a gyerek ígéretével. Ennél többet hova bizonyítson még?
Amúgy meg elpakolhatja a szomszédok ruháit is, patika rendet tarthat, vigyorogva súrolhatja az összexart wc-t, és főzhet éttermi minőségben öt fogásos vacsorát minden nap. Akkor sem leszel képes megadni neki a gyereket, mert évek óta impotens vagy. De sose leszel olyan korrekt, hogy ezt beismerd. Inkább kötsz bele az élő fába is, hogy legyen mire hivatkozni, ma épp miért nincs kedved a szexhez.
Szerencsére a csajod annyira hülye és vak, hogy működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!