Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért sérelmezi barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sérelmezi barátnőm?

Figyelt kérdés

Ő szóvá tesz dolgokat miközben ő nekem sosem teszi meg azt amiért szól nekem, vagy ha igen nagyon nagyon ritkán teszi.

Szóval azt rögtön észre veszi ha nincs megcsinálva vagy " elmarad".

okt. 22. 13:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%
#10 Igen, csak veled.
okt. 22. 18:20
 12/16 anonim ***** válasza:
56%
10, általában azt nem merik megnevezni, de azért nem árt kicsit felnőni.
okt. 22. 18:22
 13/16 A kérdező kommentje:
Én meg mindig megteszem. De volt mikor kíváncsi voltam ha nem teszem feltunik e neki mert úgy érzem hogy kezdi természetesnek venni..
okt. 22. 18:23
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Az miért ne lenne természetes, hogy ha egymás mellett van a két papucs, akkor nem csak a tiéd teszed el? Szerinted az a normális, ha utazás után csak a te cuccaid pakolod ki a bőröndből és teszed el?

Vagy ez szerinted valami extra figyelmesség, amiért hasra kéne esni és cummantson le hálából?

okt. 22. 18:50
 15/16 A kérdező kommentje:

Utolsó senki nem mondta hogy cummsntson le ez primitívség tőled.

De félre tette a bőrönd mellé az övét is meg az enyémet is. Én tudom hol tartom az enyém. Az ő cuccainál ő tudja mit hova akar tenni.

okt. 22. 22:38
 16/16 anonim ***** válasza:

Mész a pi.chába bótos gyerek!

Tíz éve ott lakik, te meg teszed az agyad, hogy jajj hát ki tudja, hogy hova akarja tenni a cipőit meg a ruháit... Biztos a mélyhűtőbe, vagy a csillàrra aggatja, hát ki tudja... Biztos nem csak úgy behajtogatja a szekrénybe...

Annyira szànalmas, hogy ebből is képes vagy játszmàzást csinálni, hogy na vajon mit tesz meg érted.

Amúgy a legnagyobb áldozatot meghozta: annak ellenére veled maradt, hogy átbaxtad a gyerek ígéretével. Ennél többet hova bizonyítson még?

Amúgy meg elpakolhatja a szomszédok ruháit is, patika rendet tarthat, vigyorogva súrolhatja az összexart wc-t, és főzhet éttermi minőségben öt fogásos vacsorát minden nap. Akkor sem leszel képes megadni neki a gyereket, mert évek óta impotens vagy. De sose leszel olyan korrekt, hogy ezt beismerd. Inkább kötsz bele az élő fába is, hogy legyen mire hivatkozni, ma épp miért nincs kedved a szexhez.

Szerencsére a csajod annyira hülye és vak, hogy működik.

okt. 23. 05:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!