Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért sérelmezi barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért sérelmezi barátnőm?

Figyelt kérdés

Ő szóvá tesz dolgokat miközben ő nekem sosem teszi meg azt amiért szól nekem, vagy ha igen nagyon nagyon ritkán teszi.

Szóval azt rögtön észre veszi ha nincs megcsinálva vagy " elmarad".

okt. 22. 13:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg azért, mert zavarja es változást vár.

Hogyha folyamatosan indokolatlanul cseszeget, akkor valami kaki van a kapcsolatban, amin ha nem sikerül gyorsan változtatni, vége lesz.

okt. 22. 13:45
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit konkrétabban? Ennyi infóból erre nem lehet releváns választ adni. Mondj példákat.
okt. 22. 13:47
 3/16 anonim ***** válasza:
56%
Nem konkretizál, mert nem neki van igaza.
okt. 22. 14:04
 4/16 A kérdező kommentje:

Mondjuk én elteszem a papucsom vissza a helyére utazás után. Mellette volt az övé is,de azt nem teszem el. Ő több papucsot is használ..

Vagy viszek fehérneműt fürdés előtt, erre neki nem vittem..

Vagy mondjuk tudom mihez szokott tejet inni, megterítek, de szól hogy és a tej??

okt. 22. 15:37
 5/16 A kérdező kommentje:
Buta példák de akkor is. Azt rögtön észre veszi de hogy ő megtenné nekem..
okt. 22. 15:39
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
És ő mit nem tesz meg?
okt. 22. 15:42
 7/16 A kérdező kommentje:
Nem tesz ilyen apró gesztusokat felém. Vagy amire kérem nem teszi meg
okt. 22. 16:16
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk abban igazad van, hogy ha ez nem kölcsönös, az nincs jól. A kérdésem viszont az, hogy te egyáltalán figyeltél erre valaha? Vagy nem és akkor ő is úgy volt vele, hogy ha már te nem, akkor ő sem? Ok-okozat.
okt. 22. 17:12
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
De ha egyikőtök sem teszi meg, akkor mi a probléma? Egyforma fogyatékosok vagytok.
okt. 22. 17:32
 10/16 anonim ***** válasza:
25%
Velem van a baj, ha a kérdést olvasva azt hittem, hogy az orális szex a téma? 😂
okt. 22. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!