Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sérelmezi barátnőm?
Figyelt kérdés
Ő szóvá tesz dolgokat miközben ő nekem sosem teszi meg azt amiért szól nekem, vagy ha igen nagyon nagyon ritkán teszi.
Szóval azt rögtön észre veszi ha nincs megcsinálva vagy " elmarad".
okt. 22. 13:29
1/16 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert zavarja es változást vár.
Hogyha folyamatosan indokolatlanul cseszeget, akkor valami kaki van a kapcsolatban, amin ha nem sikerül gyorsan változtatni, vége lesz.
2/16 anonim válasza:
Kicsit konkrétabban? Ennyi infóból erre nem lehet releváns választ adni. Mondj példákat.
3/16 anonim válasza:
Nem konkretizál, mert nem neki van igaza.
4/16 A kérdező kommentje:
Mondjuk én elteszem a papucsom vissza a helyére utazás után. Mellette volt az övé is,de azt nem teszem el. Ő több papucsot is használ..
Vagy viszek fehérneműt fürdés előtt, erre neki nem vittem..
Vagy mondjuk tudom mihez szokott tejet inni, megterítek, de szól hogy és a tej??
okt. 22. 15:37
5/16 A kérdező kommentje:
Buta példák de akkor is. Azt rögtön észre veszi de hogy ő megtenné nekem..
okt. 22. 15:39
7/16 A kérdező kommentje:
Nem tesz ilyen apró gesztusokat felém. Vagy amire kérem nem teszi meg
okt. 22. 16:16
8/16 anonim válasza:
Mondjuk abban igazad van, hogy ha ez nem kölcsönös, az nincs jól. A kérdésem viszont az, hogy te egyáltalán figyeltél erre valaha? Vagy nem és akkor ő is úgy volt vele, hogy ha már te nem, akkor ő sem? Ok-okozat.
9/16 anonim válasza:
De ha egyikőtök sem teszi meg, akkor mi a probléma? Egyforma fogyatékosok vagytok.
10/16 anonim válasza:
Velem van a baj, ha a kérdést olvasva azt hittem, hogy az orális szex a téma? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!