Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azt mondta a barátnőm,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt mondta a barátnőm,hogy egy nővel nem úgy kell bánni,ahogyan én vele.Serelmezi,hogy keveset beszélünk,hogy nem hívom telefonon,hogy sokat dolgozom.Kikeszul mindenen,labilis,azt mondja,hogy miattam,mert nem biztosítok neki érzelmi támaszt.Ez mi?

Figyelt kérdés
Kikeszulok ettől.
2024. júl. 13. 21:22
 1/7 A kérdező kommentje:
Hogy úgy érzi,ő a legutolsó.Mit csináljak?Ilyen vagyok,ha nem cseszegetne,akkor talán jobban menne nekem is
2024. júl. 13. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
90%

Mi a kérdés? Az ez mi-re magad (illetve ő) is megadtad a választ. Azt érzi, ő az utolsó a fontossági sorrenden és a társas magánynál szarabb dolog kevés van egy kapcsolatban.

Mit kéne tenni? Szakítani. Egyértelműen köszönő viszonyban sincsenek az igényeitek. Te játszod a hülyét, ő meg nem kapcsol, hogy ebben pont ennyi volt.

2024. júl. 13. 21:28
 3/7 anonim ***** válasza:
97%
Nem az volt, hogy már le is léptél egy szó nélkül, miután hetekig basztál neki akár egy sort is írni? Eddig azt gondoltam, hogy szimplán egy ordas nagy gyökér vagy, de bro, te rendesen nem vagy normális!
2024. júl. 13. 21:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ennyiből mi nem tudhatjuk kinek van "igaza". Lehetséges a csajodnak, és valóban kevés időt fordítasz rá, valóban mindig ő áll nálad az utolsó helyen. Vagy az is lehet a barátnődnek nincs saját élete, nincsenek barátai, hobbijai így 0-24-ben várná azt hogy te szórakoztasd.

Szóval nézz csak magadba, és majd te fogod látni úgyis a megoldást a problémákra.

2024. júl. 13. 21:52
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Kikészülsz ettől?? Rohadtul nem érdekel téged ez a nő, és finggod nincs, mit jelent szeretni :D

Nem muszáj vele lenni, ugye tudod?

2024. júl. 13. 21:56
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az mi, hogy érzelmitámasz? Szeretés, szerelem? Olyan vagy mint egy pantomim? Ha túl sok amit kér, beszéld át vele. Ha nem érdekesa magadra maradsz teljesen
2024. júl. 13. 23:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Tudod, hogy viselkedsz? Mint a manipulatív lusta, igénytelen diák. "Én úgy elolvasnám azt a kötelező olvasmányt, de ha köteleznek rá, akkor nem fogom". Magadtól kellene keresned a párod társaságát, kommunikálnod vele - persze amikor panaszkodnak, akkor meg "ja épp most akartam volna, de most, hogy rámszóltak, csakazért sem fogom nyenyenye". Nőj fel és döntsd el, akarsz-e párkapcsolatot... ha csak szexet akarsz, akkor menj prostihoz. Ha meg párkapcsolatot akarsz, akkor tegyél is érte.
2024. júl. 15. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!