Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális,ha a barátnőm konkrétan kikészül,ha nem írok neki vissza? Sérelmezi hogy nem írtam a jó éjt üzenetére,vagy ha egész nap dolgozok és nem írok arra órákig,amit ír.
Igen, teljesen normalis es igaza van.
Mibe telne annyit irni, hogy jo ejt?
10 masodpercbe?
Ennyi idod sincs a baratnodre, akit allitolag szeretsz?
Ugyan mar.
B*nko tusko vagy, erzeketlen, nem erdemled meg ot.
A jó éjt üzenetére vissza lehetne írni. Semmibe sem telne.
Azt viszont, hogy dolgozol, meg kellene érteni. Mondjuk attól is függ, mit csinálsz. Ha egyfolytában tevékenykedsz, akkor persze, hogy nincs időd (nekem olyan munkám van, hogy egész nap ülök, szóval simán van időm visszaírni)
Egyébként ő nem dolgozik, hogy ennyire ráér?
Egyetértek a többivel. Téged egyáltalán nem kéne "erőszakolni" pár mondat írásához meg egy nyomorult jó éjt üzenet miatt ha te tényleg szerelmes lennél kérdező. Az én párommal munkából hívjuk egymást szünetekben mindenegyes héten, mert fontosak vagyunk egymásnak 8(!) év után pedig a szerelem már elmúlt egy ideje.
Te neked nem hiányzik, nem vagy rá kíváncsi és mint írtam nem szereted ha nyamvadt üzenetet nem tudsz írni nemhogy felhívd őt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!