Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél, ha a párod múltjár...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha a párod múltjáról olyan dolgok derülnének ki, amik számodra mindig is kizáró tényezők voltak? Titkolózik, nem mond el szinte semmit. Ha konkrétan rákérdezel, hazudik. Csendes, olyan mintha magában jól el lenne. Sokszor önző.

Figyelt kérdés
2024. jan. 4. 11:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%
Te honnan veszed ezeket az információkat és hogy a párod hazudik?
2024. jan. 4. 11:16
 2/25 anonim ***** válasza:
84%
Amiket felsoroltál már azok kizáró okok, az már nem is érdekel, hogy a múltjában mi történt. Pattannék.
2024. jan. 4. 11:21
 3/25 anonim ***** válasza:
84%
Elbúcsúznék tőle örökre!
2024. jan. 4. 11:26
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Titkolózna magának, mert biztos nem égetném magam vele.
2024. jan. 4. 11:31
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Hazudik, becsap, önző - ebből a felsorolásból egy is elég a hastala vistához!
2024. jan. 4. 11:32
 6/25 anonim ***** válasza:
0%

Elfogadnám, hogy ilyen.

Eleve a nők furák és sosem egyenesek.

Engem az érdekel, hogy engem szeret, itt van velem, hozzám bújva alszik.

Egy nő feladata kb ennyi.

A fa szt se érdekel hogy mit hazudozik össze vissza.

2024. jan. 4. 11:34
 7/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, illetve a megerősítést! Azt hittem velem van a baj, próbáltam mindent megtenni, hogy jobb legyen, ő jó legyen, hinni azokban, amik nyilvánvalóan hazugságok voltak. A folyamatos idegeskedés megöl, ezért írtam ki.
2024. jan. 4. 11:36
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
#7 De azt mondd már meg, hogy amiket te "megtudtál", azt honnan tudtad meg?És miből gondolod, hogy igaz?
2024. jan. 4. 11:38
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Ez engem is borzasztóan foglalkoztat. Óriási súlyú dolgokat tudtam meg a párom múltjáról, és épp ebben a dilemméban vagyok.
2024. jan. 4. 11:43
 10/25 anonim ***** válasza:
80%
Megpróbálnám megbeszélni vele hogy mit titkol, ha nem mondja el, akkor szakítanék!
2024. jan. 4. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!