Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a párod múltjáról olyan dolgok derülnének ki, amik számodra mindig is kizáró tényezők voltak? Titkolózik, nem mond el szinte semmit. Ha konkrétan rákérdezel, hazudik. Csendes, olyan mintha magában jól el lenne. Sokszor önző.
Figyelt kérdés
2024. jan. 4. 11:14
21/25 anonim válasza:
17 Ennél még az is jobb megoldás ha valaki valamiről nem akar beszélni, hogy nem szólal meg. Nem akar róla beszélni-mint igy amit írtál. Ezért bármilyen nehéz, de a legjobb ha valaki őszinte vagy hallgat.
22/25 anonim válasza:
Attól függ, miről van szó, és mi a magyarázata.
23/25 anonim válasza:
Volt ilyen egyszer. Én is voltam már nagyon szar állapotban, amit nem kezeltem jól, viszont én nem tudom megérteni és sajnos el is ítélem, ha valaki vagdossa magát. Ennél minden jobb. Mert ez nem segít, fáj, örökre ottmarad a heg, szembemegy az ösztönökkel, max amíg lekezeled a sebet addig nem foglalkozol a problémáiddal, de az max 1-2 perc. Exemmel akkor 5 hónapja voltunk együtt, amikor elmondta, hogy ő korábban csinálta. Mindezt azok után, hogy előtte együtt szörnyűlködtünk egy ismerősén, aki szintén ezt csinálta. Na én nagyon kiakadtam ezen és jól le is b.asztam. Erre ő felcseszte magát és szakítani akart velem. Akkor átgondoltuk mindketten és próbáltam neki ezt elfogadni, meg ő is lenyugodott. Utána már csak 3 hónapot voltunk együtt, de azt is dísznek, nem volt jó a kapcsolat és nem csak emiatt.
24/25 anonim válasza:
23
Az egy dolog, hogy nem érted ezt a témát, de az már téged minősít, hogy elítéled.
Semmit nem tudsz erről a dologról.
Nem csoda, hogy szakítani akart veled.
25/25 anonim válasza:
12.
Nem.
Mivel szeretek sütni főzni és jól is csinálom, így a konyhában én vagyok.
Viszont ha veszek 1 fekete combfixet, akkor valahol elvárás, igen, hogy vegye fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!