Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha a párod múltjáról olyan dolgok derülnének ki, amik számodra mindig is kizáró tényezők voltak? Titkolózik, nem mond el szinte semmit. Ha konkrétan rákérdezel, hazudik. Csendes, olyan mintha magában jól el lenne. Sokszor önző.
Azt minositem amit mellettem nyújt, a jelen cselekdeteit, a többi csak redflag.
Pl csalta már meg vmelyik exét
Lop e munkahelyén
Ütközött e már a törvénnyel
Ha igen, akkor sanszos hogy engem is csalni fog, vagy meglopni, vagy követ el kesobb is törvenytelent.
Ha meg is teszi, akkor kuka.
Persze pl egy gyilkossal nem is kezdenék.
6: "Egy nő feladata kb ennyi."
Kihagytad még: Konyhában a helye! Legyen mindég atomcsinos és pucsítson is, ha neked úgy van kedved, nem? "urambátyámosösszekacsintós smile"
(😨😨😨)
Egyetértek 14!
Bár nagyon nem tudom mi az a redflag kifejezés.
Mindenesetre a múltja nagyon zűrös, sőt..
Próbáltam változtatni az emberen, de kutyából nem lesz...
Egyébként, mindenkinek zöld ment.
*Ha konkrétan rákérdezel, hazudik.*
Itt lenne a vége. Semmi gond, ha egy embernek van súlyos múltja. Az sem gond, ha megroppant benne, vagy olyan súlyú aminek a feldolgozása 2 embernek is komoly feladat, ha nagyon szeretik egymást, de ha valamit-akkor a hazugságot nem viseltem sosem. Nem kérem számon az illetőt, nem szembesítem, de pontosan tudom mikor hazudik valaki. Ez az amit nem tudok tolerálni, mert egy ember ezerszer is eleshet, de aki hazudik az menthetetlen.
Onnan tudtam, hogy hazudik, hogy amit elmondott, pl 1 het utan már teljesen mashogy volt a történet. Vagy mondjuk honapok utan vallott be dolgokat, mert ujbol rakerdeztem.
Kapcsolat elejen is olyat csinált, amit nem kellett volna. Bocsanat, eleg bonyolult
16.
Igen,leirtad,amit gondolok.
Es ezt nem tudom neki jobbab elmagyarazni. Hiaba mondom ezt, amit leirtal.. Ujbol hazudik. Barmiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!