Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akarom megadni a Facebook...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarom megadni a Facebook kódomat a pasimnak, de ő erre kér és azt mondja nem nyugodt amíg meg nem kapja .Mit csináljak?

Figyelt kérdés

okt. 22. 11:28
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%
Miért tennéd magad zsarolhatóvá?
okt. 22. 11:57
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Adj neki egy hamis kódot.
okt. 22. 11:58
 13/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért óriási red flag. Olyannal már találkoztam, hogy mutassam meg a telót vagy hogy kikkel beszélgetek, de a jelszót elkérni egy totál meredek kategória. Most így elgondolva, ott van 15 évre visszamenőleg egy rakás chat exekkel, legjobb barátnővel, rokonokkal olyan dolgokról, amikhez senkinek semmi köze. Nem is tudom, milyen vastag bőr kell legyen valaki képén, hogy ennyire személyes adatot elkérjen. Nálam ez kb azzal egyenértékű, hogy add már ide az útleveled vagy a személyid, mostantól nálam lesz. Wtf?
okt. 22. 11:59
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Eszedbe ne jusson megadni!!

A pasit pedig rúgd ki a francba.

okt. 22. 12:00
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Ha hamis kódot adna meg abból mi lenne?
okt. 22. 12:02
 16/36 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg neki, hogy akkor inkább ne is legyél nyugodt!
okt. 22. 12:09
 17/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem itt lenne vége a kapcsolatnak.
okt. 22. 12:26
 18/36 anonim ***** válasza:
64%
Hat azert a jelszot nem adnam meg, de ha nem az a duhongo feltekeny tipus, akkor mondanam, hogy nezze meg a telefonomat, hogy kikkel beszelek, ha az nyugtatna meg. Nem arra, hogy beleolvasson, hanem lassa, hogy nincs rajta kivul mas pasi akivel beszelgetnek. Ha agressziv feltekeny, akkor vigyazz viszont.
okt. 22. 12:36
 19/36 anonim ***** válasza:
93%
Én megadnám neki ezt a kódot: bekaphatodaf*sztkontrollmaniasg^ci
okt. 22. 12:39
 20/36 A kérdező kommentje:
De van rá valami módszer, hogy azt higyje hogy megadtam, de mégse?
okt. 22. 12:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!