Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom megadni a Facebook kódomat a pasimnak, de ő
erre kér és azt mondja nem nyugodt amíg meg nem kapja
.Mit csináljak?
Semmit. Ne add meg. Semmi köze hozzá
okt. 22. 11:29
Ne adjál meg semmit!!! Nekem csalónak tűnik!!! De nem tudom a háttérsztorit, NE ADJ MEG SEMMIT!!!!
okt. 22. 11:29
Ezt most komolyan kérdezed? Töröld és tiltsd.
okt. 22. 11:30
Ne add meg neki. Ha nem bízik benned akkor tudjon rá mehet tovább. Vagy adtál neki okot arra hogy bizalmatlan legyen? Sosem adtam meg senkinek és én sem kértem senkitől.
okt. 22. 11:31
5/36 A kérdező kommentje:
Azt hiszi hogy más pasikkal csalom őt. Közbe nem is. Azt mondja bízik bennem de akkor nyugodt ha megkaphatja a kódomat
Ja ilyenkor magánélet, ha a pasi nem mond el valamit, akkor meg jogos a szakítás, na szépen vagyunk.
okt. 22. 11:42
Persze, aztán ha összevesztek vagy el akarod hagyni, mindenféle ocsmányságot kiír a nevedben a profilodra, megváltoztatja a jelszót, nem kapod vissza, stb.
Aki ilyen kontrollmániás, hogy ilyet egyáltalán mer kérni, attól kitelik. Volt rá a környezetemben példa. Pedig ott véletlen maradt a lány bejelentkezve a pasi egyik eszközéről, amivel aztán jól visszaélt szakításkor a pasas. Konkrétan kompromittáló képeket posztolt a lányról mintha csak ő tette volna ki saját magáról. A családtól az iskolatársakig, tanárokig mindenki látta. Kell ez neked? Nyugodtan tudnál aludni ha átadnád a teljes kontrollt a profilod felett?
okt. 22. 11:45
"Azt mondja bízik bennem de akkor nyugodt ha megkaphatja a kódomat"
Mondd neki, hogy akkor adod oda, ha ő is megadja a sajátját. Az már biztos nem tetszene neki 😆
okt. 22. 11:47
Aztán meg akkor lesz nyugodt ha nem sminkelsz, aztán ha nem hordasz szoknyát és így tovább. Ne add meg, akkor sem lesz nyugodt. Ha pasi, ha nő, a minden alapot nélkülöző gyanúsítgatásokat senkinek nem kell tűrnie. Aki nem hisz neked útjára kell engedni, mielőtt elfajul a történet. Ha pedig te érzed úgy, hogy nem hihetsz valakinek, ott sincs értelme az időt húzni.
okt. 22. 11:52
Ha ennyire nem bízik benned, akkor mi értelme a kapcsolatnak?? Egyébként ott a teló is, ha akarja megnézheti. Azon is ott a messenger és a viber stb, azon mégtöbb lehetőség van. Nekem kamunak tűnik. Nekem törték már fel a facebookom, csak annyira nincs ott semmi, hogy nem tudtak vele mit kezdeni. Szerintem tuti kezdeni akar ott valamit. Meg az előző válaszolókkal is egyetértek.
okt. 22. 11:52
Kapcsolódó kérdések: