Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a páromnak facebookon egy robot a profilképe már évek óta?

Figyelt kérdés
Teljes nevével van fent de kép nincs kint róla es egy robot a profilképe. Engem ez nagyon zavar de ő nem változtat rajta. Már nem beszélgetek vele facebookon inkább.

2024. febr. 28. 10:44
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt biztos nem tűrném, azonnal letiltanám! Azért mindennek megvan a határa!
2024. febr. 28. 10:45
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek saját döntése mit tesz ki képnek
2024. febr. 28. 10:47
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Soha ne legyen nagyobb bajod
2024. febr. 28. 10:47
 4/21 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam hogy elkezdem sértegetni emiatt facebookon de személyesen meg máshol normális leszek vele. A robot az nem ő
2024. febr. 28. 10:49
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
🤦‍♀️
2024. febr. 28. 10:50
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Szóval annyira zavar hogy a parodnak egy robot a profilképe hogy mar nem is beszélsz vele facen??? Hát en se nagyon beszélek a férjemmel messengeren, de nem azert mert egy munkajahoz/hobbijahoz kapcsolodo targy a profilképe, hanem mert miert beszélnék vele írásban mikor itt van?
2024. febr. 28. 10:56
 7/21 A kérdező kommentje:
Ezen kívül jól kijövünk de már volt hogy értelmetlen dolgokat írtam neki facen meg átállítottam énis robotra a képemet arra meg azt mondta hogy vegyem le le is vettem
2024. febr. 28. 10:58
 8/21 anonim ***** válasza:
63%

Mégis miért olyan lényeges egy fotó? Sok ember van, akinek nem lételeme, hogy mindent kiteregessen facebookon, max kommunikációra használja, nem likegyűjtésre, mert van rendes élete.

Beszélgess vele Viberen, ott a legtöbb embernek semmilyen fotója nincs.

2024. febr. 28. 11:00
 9/21 A kérdező kommentje:
Mert valahogy a robot az olyan fura, főleg az a kép amit ő rakott ki. Viberen beszélünk amúgy. Ott neki semmi kép nincs kint, nekem meg egy silent hilles valami a profilképem a kedvenc szereplőmről de őt nem zavarja.
2024. febr. 28. 11:02
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

#9 Ennyi erővel, minden hónapban új fotót kellene neked meg feltölteni, mert nem aktuális, és ha valaki találkozik veled, pl egy fodrász után, akkor neki is fura leszel.

Kicsit nevetséges vagy, hogy ezen rugózol, nem szabad ennyire foglalkozni az ilyen közösségi médiákkal, mert csak meghülyít. Lásd pl az egész társkeresést is mennyire szétcincálta, mert senki nem elégszik meg egy átlag emberre már, mert olyanra vágyik mint amit instán lát, csak az nem a valóság.

2024. febr. 28. 11:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!